Олімпійські ігри в Сочі, будівництво

Я отримав роботу на олімпійському майданчику.

Як людина, яка не байдужа до беззаконності, вирішила фотографувати все, що він бачив і постає тут, з деякими коментарями, багато в коментарях не потрібно.

Я не турбувати з малюнками, скільки було витрачено на будівництво, і скільки було запитало, і скільки буде потрібно – дуже багато.

П.с. Я думаю, що це про те, де гроші платника податків йде.

Я починаю з афарю. Ця гірка на Красній Поляні, довжина гірки була 300 метрів. Деякі сумочки, з іншого боку, вирішили, що це безкоштовне задоволення повинно бути покрите і викопувати в три траншеї.

Будівельні матеріали в Сочі під відкритим небом.

Це штукатурка напрямна стійка, вартість 20p заготовки.
Після проходу бульдозера...

Це те, що вони називають сміттям. Вогнетривкі шланги вартістю 3000 рублів з явних причин були ретельно передані в машину.

Ви не можете пити його! Це не про цих іноземних експертів.
Плитка закривається.

Є два варіанти:
1) Стрічка.
2) Бребе

Про плитку - трохи пізніше звертайте увагу на металеву плитку.
З неї можна покривати кришку, добре, або собачу коробку.

Габаритний зображення

Комради, це хронометрія, це основна пам'ять.
Ліси розрізають, чіпси літають.
Зрозуміло, що залишки бетону потрібно ставити кудись.
Дві кубики окремо, кожен коштує 4000 рублів

Погана удача, шпаклівка і цемент пішли.
ЗАМОВИТИ!

Р

Ви повинні бути дуже міцними зварювальниками, щоб використовувати його.

Повернення клапана, вартість 150.000 рублів. Штрафінг в пальці з люками ...

Це історія одного об'єкта з 150 на тиждень.

Крани продаються на сайті, не соромтеся...

451485

У KAMAZ завантажили тонну цієї борги, а також в'їжджали, в брухті або на чий котедж, навіть взяти картину.
Літні мешканці, які не порушують на слину! Я був в шокі, тільки трохи зумів ретельно спати.

Закопувати бетонну плиту варто 5,000 рублів.
5м*5м*20км Не обов'язково не потрібно.

30км*30км*3м. Вартість 1.00 рублів кожного. Вони не сходження на машину, і вона не схильна до крадіжки, але трактор буде захоплювати, як дати напій.

Японка не витримає цього фото. Половина години під землею.

Металева плитка, дерев'яні балки і фітинги. Бульдозер не піклується про забій.

Наскільки я знаю, 16 міст є тимчасовим.
У вас є додатковий міст у місті?

Тут будівельники настільки жорсткі, що бетонні плити збираються безпосередньо на бетон.
Немає клею для його розділення.

Учора видали бетонну стяжка, вартість з урахуванням оплати робітників + матеріалів – 15.000 рублів

Наша країна настільки багата, що ми можемо дозволити собі укладати дороги з матеріалом, витягнутим і привезеним з середини гір, тунель.

33691234

Поцілунки цих каменів приходять ... любителі артефактів — не більше читати! — кристали напівкоштовних каменів: гірський кристал, кальцит, золото.
Золото, з явних причин, без фото недостатньо. Але кальцит 60 кг ретельно перевозиться.

Про плитку. Перше питання, за якого кошти?

р.

Захист від блискавки. Зварювачі будуть розуміти ...

р.

Тимчасова труба була тимчасово похована і тимчасово вилучена. Розглядається вартість робіт.

Як ви, ймовірно, розумієте, це просто фото, я не експерт в об'ємі, але я знаю напевно, - третина грошей просто переходить в нездатність багатьох.

Що я кажу.

доб.2

Джерело: