Хто втратить найбільшу вагу?

Заголовок шоу “Biggest Loser” можна перекласти як “найбільш втрачені”. І слово «золото» тут має абсолютно різне значення. По суті, що в цій реальності, учасники намагаються «закривати» зайву вагу в боротьбі за грошовий приз. Якщо ви втратите більше ваги, ви отримаєте більше грошей.

23 пік через bigpicture

1,1 км Ашлі Джонстон

Вік: 27 років
Початкова вага: 169 кг
Поточна вага: 86 кг
Загублений: 83 кг, 48.93%

Ашлі був найбільшим конкурсантом шоу цього сезону. Вона 27 років і працює в якості косметолога в Кноксвіллі, Техас. Вона втратила більше фунтів, ніж будь-який з учасників програми в своїй історії. Незважаючи на те, що Ашлі впав на біговій доріжці на перший день шоу, вона змогла зібрати себе разом і стати переможцем цього сезону. (NBC)

2,2 км Шеррі Джонстон

Вік: 51 років
Початкова вага: 98 кг
Поточна вага: 53 кг
Загублений: 45 кг, 45.41%

51-річна вдова Шеррі від Knoxville, Техас, відчайдушний, щоб знайти своє щастя. Вона прийшла до шоу для запуску нового глави в її житті. (NBC)

3. У Черіта Андрій

Вік: 50 років
Початкова вага: 125 кг
Поточна вага: 84 кг
Загублений: 41 кг, 32.85%

Хоча це домогосподарка від Knoxville тільки тривав два тижні на шоу, вона не віддала. Вона завершила програму схуднення вдома. «Я за життя», – каже вона. (NBC)

4. У Вікторія Андрій

Вік: 22 років
Початкова вага: 162 кг
Поточна вага: 100 кг
Загублений: 62 кг, 37.99%

22-річний Вики - студент, який прийшов до шоу, щоб бути, хто завжди хотів бути і зробити її разом з гордістю. (NBC)

5. Умань Черил Георг.

Вік: 50 років
Початкова вага: 102 кг
Поточна вага: 68 кг
Загублений: 34 кг, 33.48%

Зняти і надали дітям, 50-річний власник магазину Cheryl захотівся зробити щось для себе. (NBC)

6. Жнівень Даріс Джордж.

Вік: 25 років
Початкова вага: 156 кг
Поточна вага: 80 кг
Загублений: 76 кг, 48,55%

Перш ніж приїхати до шоу «Найбільш загублений», 25-річний продавець з Ардемора, Оклахома, ніколи не мала подруга і ніколи не поцікавився. "Я знаю, що один день хочу мати дружину і сім'ю", - сказав він. Але зараз мені потрібно почати нове життя. І хоча Даріс був підкреслений, він зумів запустити марафон на шоу 4 години. І тепер він має подруга. (NBC)

7. Про нас Даррел Хуг

Початкова вага: 187 кг
Поточна вага: 101 кг
Загублений: 86кг, 45.76%

Він не був смертельним людиною на проекті, але Даррелл, пресмен від Енн Арбор, Мічиган, був у бідному стані. «Я просто запустив себе», – каже він. Загубивши 86 кг, він зміг досягти найкращого здоров'я в останні кілька років. (NBC)

8. У Дрея Хуга

Вік: 24 роки
Початкова вага: 135 кг
Поточна вага: 97 кг
Загублений: 38 кг, 28.19%

Дрея мала проблеми з хлопцями, оскільки її зайва вага дав її багато проблем - боявся контакту з іншими людьми. «Щоб зараз все змінилося», – говорить 24-річний секретар. (NBC)

9. Навігація Джеймс Круттфілд

Вік: 30 років
Початкова вага: 219 кг
Поточна вага: 161 кг
Загублений: 58кг, 26.39%

Джеймс, один з близнюків на шоу цього сезону, прийшов до шоу, адже тільки альтернатива терміновому зниженню ваги була операція. (NBC)

10. Джон Круттфілд

Початкова вага: 219 кг
Поточна вага: 151 кг
Загублений: 68 кг, 30, 78%

Іоан, який живе з дружиною і дітьми в Орландо, Флорида, прийшов до шоу, як багато членів своєї сім'ї помер передчасно через бути надмірною вагою. (NBC)

р.

11. Сам Пойо.

Початкова вага: 168 кг
Поточна вага: 104 кг
Загублений: 64 кг, 38.17%

Сам, колишній бункер з Каліфорнії, говорить про втрату ваги і пошуку любові в іншому конкурсі на шоу, Стефані Андерсон, був «Кращим, що коли-небудь сталося з ним». (NBC)

р.

12. Колі Палу

Вік: 29 років
Початкова вага: 182 кг
Поточна вага: 85 кг
Загублений: 97 кг, 53.35%

Після вступу до фіналу, Kohli випустили з конкурсу в результаті загального голосування, але він все ще взяв приз $ 100,000 з ним. (NBC)

13.00 р. Ланс Морган.

Вік: 38 років
Початкова вага: 165 кг
Поточна вага: 107 кг
Загублений: 58кг, 35.07%

Не вдалося знайти роботу, оскільки його ожиріння перевершило безпечні стандарти. Він прийшов до шоу для відновлення форми, щоб повернути роботу і любов дружини Мелісса. (NBC)

9574786

14. Мелісса Морган.

Вік: 39 років
Початкова вага: 105 кг
Поточна вага: 65 кг
Загублений: 40 кг, 38.63%

Мелісса, юрист Техасу, прийшов до шоу, щоб стати моделлю для своїх дітей. «Це не про гроші», – каже вона. Я хочу змінити наше життя. (NBC)

12084.

15.00 р. Марія Вентрелл.

Початкова вага: 127 кг
Поточна вага: 75 кг
Загублений: 52 кг, 40.57%

На шоу Марія не тільки втратила вагу, але і перелягає її страх води. (NBC)

р.

16.00 р. Migdalia Кансіль

Вік: 28 років
Початкова вага: 120 кг Поточна вага: 96 кг Загублений: 24 кг, 19.62% Ця військова дружина з Санфорда, Північна Кароліна, пропущена додому багато, але в кінцевому підсумку вдалося зібрати себе разом і відновити боротьбу за її мрії від початку нового, більш активного життя. (NBC)

17.00 р. Миггі Себрен

Вік: 48 років
Початкова вага: 108 кг
Поточна вага: 67 кг
Загублений: 41 кг, 37.9%

Маггі, шеф-кухар з Нью-Джерсі, був одним з найгарніших учасників шоу. Після того, як вона мала її апендіцит, вона повернулася до шоу, щоб продовжити свою боротьбу з надмірною вагою. (NBC)

18. Патти Андерсон.

Вік: 55 років
Початкова вага: 110 кг
Поточна вага: 77 кг
Загублений: 33 кг, 30.04%

Патті, підприємець з Каліфорнії, втратив батько, коли він був 55. Тепер вона 55, вона прийшла до шоу, щоб уникнути тієї ж долі. (NBC)

19.00 р. Стефані Андерсон

Вік: 29 років
Початкова вага: 119 кг
Поточна вага: 74 кг
Загублений: 45 кг, 37.5%

«Я прийшов до шоу з мамою, щоб бути здоровим і почати нове життя», - розповідає Стефані. - І я впала в любов з Самом. Вона і інший учасник шоу, Сам Пою, тепер живе разом в Каліфорнії. (NBC)

20. Сонце Гамптон

Початкова вага: 124 кг
Поточна вага: 73 кг
Загублений: 51 кг, 41.45%

Як один з двох найпрестижніших членів сім’ї, Sunshine виріс ближче до батька, O’Neill, але боявся зробити власні рішення. Ця програма допомогла їй здобути незалежність. «Я реальна жінка зараз», – каже вона. (NBC)

21. O'Neill Hampton Jr.

Початкова вага: 176 кг
Поточна вага: 104 кг
Загублений: 72 кг, 40.87%

О’Neill Post Офісний працівник Міннеаполісу, Міннесота, як батько всім учасникам шоу. Хоча він постраждав трохи під час шоу, його бойовий дух допоміг йому схуднути. «Це абсолютно нове мене», – каже він. (NBC)

22. WINNER: Майк Вентрелла

Початкова вага: 238 кг
Поточна вага: 118 кг
Загублений: 119кг, 50.19%

Майк був найповнішим членом цього сезону в історії шоу. 30-річний DJ з Чикаго встановити кілька записів на шоу. «Я хочу врятувати себе», - каже він. - Тепер я до колін. (NBC)

23. Кожен на шоу. На каналі NBC став «великий» сезон в історії програми. Серед 22 учасників, п'ять прийшли до шоу вагою понад 180 кг. І хоча тільки один переможець, всі учасники виставки можуть вимагати цього звання. (NBC)

Джерело: