Відхилений друг

Для цього повідомлення я зареєстрував на сайті, перш ніж просто дивитися жарти тут. Дуже рухома історія.

Місце дії - Оболонь, вул. Боготирська. (до 10.12) приблизно 24.05.10 - 1.06.10

Щоранку, вийшовши до балкона, щоб димити, дивитися майданчик з піском і всілякими веселими конструкціями у вигляді гойдалок і гірок. І на тиждень в рядку я бачу кожен день сумний і один раз красива собака, яка не залишає територію цього сайту з піском. Я шукав, і я почав діяти. Взявши кісточки і тапси з нещодавно похилих нутрії, він пішов на смутку, кладе картон їжі перед ним. Він дивився на мене дуже сумно з виглядом - їжа не всім, чому я тут ... і відвертаюся.
Я попросив людей, які ходять поруч, і всі їх відповіді, псуються до версії - близько тижня тому невідома людина прийшла сюди на машині і кинув собаку на платформу різко зникне. Ось чому собака не залишає, бо він не приїжджає. Як виглядає мікс кавказького, німецького та колеги з домішкою невідомого. Але в цілому собака красива і добра.
Я відчував себе шкода за неї, і я вибрав цей спосіб намагатися допомогти йому - приурочний друг -- в двох сенсах слово. Так, коли собака старіє, можна відкинути її.

Хто знає, що собака це і хто її власник збиває на Іска – Я сподіваюсь, що ми допоможемо їй. Дуже дякую.
Антон

р.

Міссі.

біля

р.

макро-обличчя )

4336561

Профіль

до нас.

шемале

Ніжний прихід.

балкон

діти шкода...

І навіть замінити друзів.

Я хворий

По-новому консультанту з місцевих громад вирішили піднятися на погодження...

Додано1 до [mergetime]1275397982[/mergetime]
Яська - 381871238

Джерело: