Любов Трикутник - Подумайте про це, замочуйте!

浜у 涓 蹇

Кожен мисливець мріє про фотографування рідкісних птахів і тварин в незвичайних ситуаціях. Заради такого персоналу багато хто йде в далекі країни, долати величезні перешкоди і труднощі. Але іноді, щоб захопити унікальні історії, ви не повинні йти далеко. В нас є екзотичні птахи. Або до наших сусідів...

Вільнюс, Зверінас Парк, майже центр міста, ставки біля Посольства Росії. Мій друг Richardas Anasauskas пропонує фотографії мандарину качку. Спочатку я не вірю йому, тому що я знаю, що це краса життя на Далекому Сході, але я не відмовляється від пропозиції, звичайно. І через кілька хвилин, з великим сюрпризом, я переконаний, що Річардс є правою: мандарин качка дійсно плаває по Вільнюсському ставку!
1-й

Р

Знімаємо його, купує тепер в тіні, потім на сонці; вода відображає зелений берег, а фон змінюється значно. Пташка красива, але сюжет однаковий. До тих пір, поки на горизонті з'являються щітки. Вона сидить на воді, і серед звичайних солод ми бачимо ще один мандарин. Тут починається найцікавіше: мандарин стверджує жіночий аллард, який намагається захистити селезінки. Але вона слабка, як качка-мандарина, хоча менша за розмірами, але була набагато більш агресивна.
2,2 км

3 хв

4. У

Не забуваючи їздити чоловікові.
5 хв

6 хв

7 хв

Інші оселедці дивляться на цю ситуацію, і ви можете побачити з маків: вони обговорюють це енергійно.
8. У

І все ж бере його курчат від гріха.
10 хв

Крім того, ще одна жінка Gogol називає її тільки курча.
11.

І чоловіча алларда не може зрозуміти, чому він, так вдачливий і вдачливий, раптом стала абсолютно зайвою. Він намагається поговорити з його екс подруга.
12.

Але це відразу реагується чоловічим мандарином, який, звичайно, дає аргументи на свою користь і намагається вкрасти качка.
13 хв

На найближчому полюсі згортають коментарі на боротьбу.
14.

І її «подруга» спокійно пропускає підірвану кісточку.
15.00 р.

(доб. 3)

Чоловічий аллард робить відчайдушну спробу оцінити.
16 мар

Але без успіху: жіноче листя з мандарином.
17.00 р.

Для того, як їх можна побачити за густою травою.
18 років

Чоловічий аллард залишають самостійно на воді. Він починає дощ, але не помітить його.

Може бути, що був любим.

Джерело: http://