Спасибі святому.

Це ретабло, або еквотоли, є вотивним (слов'янським) картиною в подарунок католицькому святу. Вони фарбуються в подяки на якусь чудотворну подію, позбавляючи від небезпеки або хвороби. Найчастіше, вони намальовуються самим, і в нижній частині написані оповідання і спасибі текст.

11 зображень через чесний

"Танк для Вігра."

Захоплення під картину:
Я даю подяку Святій покровинці Хукіли для Вігра і за те, що мій сумний недуг зникнув і тепер я можу задовольнити дружину в ліжку, тому що перед я не міг знайти ліки для мого захворювання, але довіряю себе, щоб я спробував Віагра і зараз ми дуже щасливі і наше шлюб було збережено. Роберто.

Дякуємо за перемогу

Фермін і Кармен присвятили цьому живопису до покровителя Гуаделупа за те, що цього року вони мали хороший урожай какті і вони вдячні за нього.

218840

У травні 2000 року ми ходимо до степу, тому що ми хотіли працювати в США і заощадити гроші. Ми проходимо протягом чотирьох днів і ми зробили помилку, тому що ми виїхали з води і їжі. Ми молилися над Святою Віргінською патологією Гуаделупа, що вона врятувала нас від смерті собаки від нашої прекрасної коханої Мексики. Повторюючись «Наш батько» ми впало і вранці деякі селяни підібрали нас до Ногалів, майже до кордону. Не було грошей, але ми врятували. Може бути благословення з вами. Я кажу, думаю, перш ніж ви перехрестя кордону, тому що немає нічого в світі, як Мексика. Дві розчаровані люди розповідають вам, що.

Я був сліпий ревнощим, тому що Марія залишила мене на змащування мого найкращого друга Артеміо, а потім одружився на спинці і я захопив Артеміо. коли він був близько до смерті я дізнався, що все це просто монстроус gosip. Я запитав Господа, щоб врятувати життя і молитися за прощення, і заперечувати цю картину Богу, щоб він не помер.

Дякуємо вам, що Пресвята Богородиця Патрона Гуаделоупа, за що не вдарив мене знову, я запитав вас за так довго, і я нарешті чекав. Я дуже щасливий.

З 6 січня 2001 р. у мене була дитина, і я залишила його в сміття, тому що я боїв батьків, викинув мене, але коли я потрапив до кута, я серце п'ятався. Я повернувся на ноги, пом'якшуючи до опікунського ангела в часі для собак, щоб з'їсти його. Я пишу вам про прощення і по батькові для нашого майбутнього життя, як для нас, так і для всіх сердець з любов'ю, щоб вони не залишають дітей від бідності або привітності, тому що дитина є благословенням Бога.

Я подякував покрову Гуаделупа для пошуку роботи в Ла Мерседесі. Подбайте про те, що я можу відправити гроші на батьківщину в Пачуці, провінції Хідалго. Український

Я народилася і піднялася з цією сексуальною проблемою і постійно захищала відчай і приниження. Моя сім'я побачила, що я шукав жінку. Це не мій вини, я був тільки народився цього шляху. Я втомився від карель, я пішов додому, навчився і завоював все це. Я дуже щасливий. Якщо Бог радує, що вони ніколи не розуміли мене, тоді як я подякувати Себастьяну за благополучно пройти цю операцію, яка змінила мене. "Номі."

Покровитель Гуаделупа, переконайтеся, що Сенор Осама бін Ладен не атакує Сполучених Штатів Америки ще з ядерною зброєю, оскільки мої родичі працюють там в Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ісус.

Свята мати, покровитель Гуаделупа, дякую вам за надання мені багато місячних цього року.

Джерело: