Маорі медальйон своїми руками

Майорі – корінні люди, основне населення Нової Зеландії до приїзду європейців. Кількість Майорі в Новій Зеландії становить понад 526 тис. осіб, близько 10 тис. осіб, що живуть в Австралії та США.

й

17 pic через nalimov

Що маорі гачок я вирізати з яловичої кістки. Бон карвінг є досить повільно процес ... Я вирізати медальйон протягом двох днів.

Вирізати персональну «тем» як це таке занурення. Дуже особистий досвід... Коли, після того, як весь час інвестував і важко працювати, щось красиве і акуратне виходить ... що ви різьблений - це відчуття, що кожен повинен мати досвід (але так мало хто робить все своїми руками).

Перед тим як вирізати гачок, я рекомендую читання про культуру Маорі. Захоплюючий і допоможе вам з натхненням, що потрібно «зануритися». й

Крок 1. Намалюйте креслення

Маорі гачок неймовірно складний. Я рекомендую googling Maori Hook і писати форму, яку вам подобається на папері. Наріжте малюнок гака, і обведіть її на чисту кістку (з простим олівцем).

При виборі кісточки корова для різьблення переконайтеся, що він білий як папір. Якщо він напівпрозорий або жовтий, він містить жир. Товсті будуть знищувати вашу різьбу! Не різати на жирній кістці! Ви можете придбати кісточку в продуктах домашніх тварин. У вигляді очищених кісточок-іграшки для собаки (тобто з кісточки коров'ячої кістки). Ви навіть можете знайти кісточки у вашому дворі перетягуванням деяких собак.

Відтепер захисні окуляри обов'язково!

Крок 2. Грубий обрізка

Я зробив його з малюнком пилкою. Ви можете використовувати лобзик для цієї мети, але електрична пила швидше. Полотно моєї пилки занадто великий, щоб вирізати середню частину, тому я видали її з лобзиком в наступному кроці.

Я пробурив отвір так що я міг бачити менше з моїм лобзиком.

Крок 3. Вирізати всередині.

Використовуйте лобзик, щоб вирізати всередині заготовки все, що ви не змогли отримати електричну пилку.

...

Крок 4. Вирівнювання.

Використовуйте пилку для більш делікатної обробки. Видаліть нерівності і «задні кінці» в кутах.

4525675

Крок 5. Видалення зайвого матеріалу

Використовується шліфувальний барабан. Ідея полягає в тому, щоб приховати лінію кістки ... зробити все круглим і гладким. Задня медальйону теж!

Ви повинні носити респіратор для цього. Бонне пил може пошкодити ваші легені!

...

Крок 6. Очищення.

Використовуйте невеликий конічний доз, з шліфуванням голови, що входить до високої швидкості, для подальшого поліпшення форми.
Видаліть всі сліди, залишені попередніми інструментами!

...

Крок 7. Відтепер, тільки інструменти!

Всі інші кроки повинні виконуватися тільки з ручним інструментом.
Зокрема, файл. Багато всіляких файлів ... такі як трикутні файли і круглі файли і мініатюрні файли.
Вирівнювання і кругле ... навколо кожної площини і кута. Це те, що вона виросла на дерево або щось. Ідеально гладкий, витончений і органічний ... як риба.

Також слід виділити зуби. Переглянути фото

Крок 8. шліфування

Видалити всі сліди файлу, що залишилися з попереднього кроку. Замініть наждачний папір з найменшим для дрібної обробки.

Після дрібної обробки ви отримаєте гачок дуже пилососом і навіть брудним. Миємо гачок теплою водою і милом. Після миття, це буде несамовита тапочки (навіть, коли воно висихає!) Не втрачайте його, це може збитись.

р.

...

Крок 9. Фіналізація

Використовуйте шматочки коричневого паперового мішка для обробки гака. Приготувати поверхню на наступний крок.

Габаритний зображення

...

Крок 10. Полірування

Використовуйте автомобільний віск з абразивами. Застосувати автомобільний віск на м'який відчував тканину і обробити всю поверхню медальйону. Не буде виглядати чудово до тих пір, поки ви не вимиєте.

Після миття шліфуйте його рушником (як пляж один). Після використання рушника використовуйте чистий шматок повсті, щоб закінчити блиск. Відтепер медальйон буде виглядати блискучим, ніж скло ... це щось неймовірне.

р.

Після того, як все блискуче, я пробурила отвір для мережива. Що стосується вузла, це на вашому розсуд. Дуже легко зробити одне, як на моєму малюнку. Є близько 4000 способів зробити це ... так вибрати один!

З якоїсь причини я не можу ловити блиск моєї камери! Я запевняю вас, він відображає як дзеркало!

Джерело: