ILA 2010 авіашоу в Берліні. На землі.

Нещодавно виставка та авіашоу ILA 2010 (ILA, Берлін Air Show, німецький Die Internationale Luft- und Raumfahrtausstellung Berlin), що відбувся з 8 по 13 червня, закінчився в Берліні.

29 фото + листи автора, за допомогою gavailer

1,1 км Я хотів би розповісти вам трохи про те, що я бачив 12 червня. У першому записі, який я назвав "На землі", - Я збираюся говорити коротко про себе виставку.

р.

2. Ласкаво просимо до Берліна Air Show!

3. ILA, разом з Paris Air Show та Farnborough Air Show у Великобританії, є одним з найбільших і найбільш значущих повітряних шоу у світі.

4. У Відбувся шоу в аеропорту Schönefeld (Flughafen Berlin-Schönefeld, Südgelaende).

5. Умань

6. Жнівень Для кожного дня планується велика програма польоту і виступи аеробних груп.

р.

7. Про нас У перші три дні виставка відкрита для фахівців, наступні три дні - для всіх.

8. У Я був у суботу, день пекуляції. Виставкова площа була повністю заповнена відвідувачам.

317125

9. Навігація Деякі прийшли з розкладними стільцями і табуретами.

Габаритний зображення

10. Цього року авіашоу святкує 100-річчя. Серйозний вік!

11. Виставка розділена на кілька сегментів: - комерційний авіатранспорт - космічних апаратів - захисно-рятувальних літаків - обладнання, двигуни, матеріали - цивільна авіація - виставка вертольотів - конференція Biplane Boeing A75N1 Stearman.

12. Сербська Г-4.

13.00 р.

14.

р.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років Морський патрульний бомбардувальник (флілінг катер) "Катерина" (Ukrainian PBY Catalina) 1943 р., побудований в Канаді.

19.00 р.

20.

21. Макдоннел Дуглас F/A-18C Горнет

22. У павільйонах, але було цікавіше зовні.

23. МіГ-35.

24. Ансат - це легкий багатоцільовий вертоліт, розроблений конструкторським бюро Казаньського вертольота. У травні 1997 року було зібрано перший прототип вертольота.

25. Інтерактивні розваги для дітей:

26. Цей VFW-Fokker 614 (з помаранчевим кермовим колесом) використовується для моніторингу концентрації вулканічного пилу в повітрі, коли Eyjafjallajokull erupted.

27. Єдине, я був нещасливим з погодою. Він був похмурим і дощовим попаданням. Фотографії трохи похмурі.

Р

28.

29. Завтра я покажу вам, що сталося в повітрі.

Джерело: