322
День Корвета в Бостоні
Сьогодні, історія від мистецтва про День Корвета на газоні музею Ларс Андерсон у Бостоні
30 фотографії
Так, білий і сірий зовні 1960 Корвета ...
03 мар
Виявляється, щоб бути червоним всередині:
р.
Перегляд з місця водія:
Стандартна механічна коробка:
Згідно з власником, особливість цієї триступінчастої коробки полягає в тому, що перша швидкість може бути включена тільки при зупинці автомобіля. Так він на першій швидкості в місті і він приводить. Я не знаю, як побудувати контрольну точку наприкінці 1950-х років, але я думаю, що це через синхронізації.
Для додаткової оплати покупець може отримати чотириступінчасту ручну коробку.
Оригінал радіостанції Wonderbar і ручка з підігрівом, що обертається, регулюється температурою, і, якщо ви натягували його на себе, росіть на.
Дзеркало заднього огляду:
Книга 50 років.
Хром-хром-хром.
Емблема.
Під капюшоном все так само звичайно :- Восьциліндровий двигун, два карбурети. Напис "Корвета" на кришках клапана.
Зворотній зв'язок
І ці колеса, що краса!
Широка біла смуга, червона смуга на диску, кучерява хромована шапка.
1958 рік Червоний корвета:
82
Давайте подивимося на обличчя докладно.
Важка - одна, посмішка в усіх 18 хромованих зубах.
Ми зробимо ретельну перевірку.
Глини здорові.
19.00 р.
У салоні:
Третя автомобіль, 1957 Корвет:
До 1957 року корветети виготовлялися з одиночними фарами. Що таке незвичайне?
Двигун. Власником встановленого двигуна, редуктора, всіх ходових передач і електроніки з 2006 року Corvette. 400 з хвоєю хребта. Зрозуміло, блоки не підходять для зовнішніх змін до машини.
Але, незважаючи на те, що таке недороге чергування, власник помітив на шанентне ставлення до стрімкого потепління ялинки.
Тут багато сучасних Корветтес на виставці, але не так цікаво подивитися на них і писати про них.
І нарешті, історія власника Corvette Sting Ray 1964.
р.
Він сказав мені, що він придбав цей автомобіль новий у віці 21. Він 67 тепер.
3610Р. 4200Р.
Цей автомобіль був з ним протягом усього життя. Взимку він стоїть на виставках, а влітку він йде на виставки. Є багато таких поціновувачів в Америці.
Я попросив себе, що робити, щоб купити новий спортивний автомобіль в цьому віці.
р.
Він відповів, що протягом трьох літніх канікул школи він працював в заводі і просвердлив отвори в металевих планках. І свердлив багато, довгий і кращий з усіх.
І пішов він мене.
Джерело:
30 фотографії
Так, білий і сірий зовні 1960 Корвета ...
03 мар
Виявляється, щоб бути червоним всередині:
р.
Перегляд з місця водія:
Стандартна механічна коробка:
Згідно з власником, особливість цієї триступінчастої коробки полягає в тому, що перша швидкість може бути включена тільки при зупинці автомобіля. Так він на першій швидкості в місті і він приводить. Я не знаю, як побудувати контрольну точку наприкінці 1950-х років, але я думаю, що це через синхронізації.
Для додаткової оплати покупець може отримати чотириступінчасту ручну коробку.
Оригінал радіостанції Wonderbar і ручка з підігрівом, що обертається, регулюється температурою, і, якщо ви натягували його на себе, росіть на.
Дзеркало заднього огляду:
Книга 50 років.
Хром-хром-хром.
Емблема.
Під капюшоном все так само звичайно :- Восьциліндровий двигун, два карбурети. Напис "Корвета" на кришках клапана.
Зворотній зв'язок
І ці колеса, що краса!
Широка біла смуга, червона смуга на диску, кучерява хромована шапка.
1958 рік Червоний корвета:
82
Давайте подивимося на обличчя докладно.
Важка - одна, посмішка в усіх 18 хромованих зубах.
Ми зробимо ретельну перевірку.
Глини здорові.
19.00 р.
У салоні:
Третя автомобіль, 1957 Корвет:
До 1957 року корветети виготовлялися з одиночними фарами. Що таке незвичайне?
Двигун. Власником встановленого двигуна, редуктора, всіх ходових передач і електроніки з 2006 року Corvette. 400 з хвоєю хребта. Зрозуміло, блоки не підходять для зовнішніх змін до машини.
Але, незважаючи на те, що таке недороге чергування, власник помітив на шанентне ставлення до стрімкого потепління ялинки.
Тут багато сучасних Корветтес на виставці, але не так цікаво подивитися на них і писати про них.
І нарешті, історія власника Corvette Sting Ray 1964.
р.
Він сказав мені, що він придбав цей автомобіль новий у віці 21. Він 67 тепер.
3610Р. 4200Р.
Цей автомобіль був з ним протягом усього життя. Взимку він стоїть на виставках, а влітку він йде на виставки. Є багато таких поціновувачів в Америці.
Я попросив себе, що робити, щоб купити новий спортивний автомобіль в цьому віці.
р.
Він відповів, що протягом трьох літніх канікул школи він працював в заводі і просвердлив отвори в металевих планках. І свердлив багато, довгий і кращий з усіх.
І пішов він мене.
Джерело: