Тваринний травень на початку тижня

Тварини – вони завжди різноманітні, цікаві та смішні, на відміну від людини.
Так ви можете дивитися їх постійно!
13 фото через тваринництво

1,1 км Каха зебра стежить за гордістю в парку Longleet Safari. Kichaa - перший zebra, який народився в парку в 9 років. (PHIL YEOMANS / BNPS)

2,2 км Два новонароджених тигрові кулі crawl в гаї на Tacoma Zoo, Вашингтон. Вони народилися 25 травня з Джейи і Балі. Чоловік (у передній частині) і жінка отримає свої імена громадським голосом. (АП)

3. У Ліон в Полоквані, Південна Африка, з футболу. (EPA)

4. У У Карлтоні, Західній Вірджині. Кошеня народилася з рідкісним станом називається дипросп, що означає, що один кошеня буквально має дві особи. Двічі мають чотири очі, два носи і два роти. (АП)

р.

5. Умань Два юних скун з кошика на Берлінському зоопарку. (AFP/GETTY)

, Україна

6. Жнівень Ці милі собаки луків, які обережно збиваються один одному, названий Едвард і Белла на честь закоханих з фільму «Твілай» в Мумбрії. (BNPS)

7. Британський рибалок Embros Smith зламав світовий рекорд для зловживання найбільшою рибою. Покрівля за фахом, Embros спійманий величезною рибою вагою понад 44 кг в Озеро Діжон, Франція. «Я думаю, що всі Франції почули мій життєрадісний крі. Відкриваємо пляшку вина. (BNPS)

213189

8. У Цей стрінгрей все ще посміхається, незважаючи на те, що миється на пляжі Каліфорнія, з деякими говорячи його "обличччя" - це репліка рок легенди Mick Jagger. (EMILY SCHOEN/SPLASH НОВИНИ)

9. Навігація Пташенята пташенята відкрила свої роти під час годування в лікарні Ramat Gunn, біля Тель-Авіва.

10. Ветеринаріанський рінат Matalon подає покупцеві куб в Рамат Гані, недалеко від Tell Aviv. Лікарня лікує близько 2000 тварин щороку, багато з яких лікуються після травм, які витримані в дикій природі. (РЕУТЕРИ)

11. Шиг Тзу назвав Юлію в національній філіппінській сукні чекає її поворот на сонці модного шоу в місті Пазі. (РЕУТЕРИ)

Р

12. Секретарний птах в її закриття на Берлінському зоопарку. (AFP/GETTY IMAGES)

- відео

13.00 р. Шторк з курками сидять на гнізді на трубі невеликого міста в Чехії. За даними міських записів, гніздо існував з 1864 року і є найстарішою в Чехії. (EPA)

468362

Джерело: