292
Качинський гарнізон
Кача не тільки літак, але і вертольоти. Тут, в Криму, пошуку та порятунку KA-27PS, антисумейн KA-27PL та багатоцільовий MI-8. Не вдалося літати їх, але Сергій Доля сіла на місці пілота. Я пам'ятаю, як він зумів вертольоту в передмісті «Аеросоуз». Навіть захисний шолом був переданий...
26 пік
02 мар
03 мар
04 мар
KA-27PS - пошуково-рятувальний вертоліт:
Кількість зірок на двері означає кількість військових кампаній:
Панель дуже відрізняється від Робінсона 44 я летю.
08 мар
09 мар
10.
11.
У салоні вертольота є сумки з теплими речами, які доставляються до судна в дискеті:
13 хв
На наступний вертоліт я допускав, щоб піднятися на KA-27PL. PL - анти-сумарин. Він дуже схожий на брат порятунку. Видається радарним обсадом в носі вертольота:
Як навігатор Be-12, навігатор має радіолокацію, яка виявляє ворожі підводні човни:
16 мар
17.00 р.
У салоні є лебідка, яка знижує радіозонд в воду на глибину 150 метрів. З його допомогою акустика виявляє підводні човни:
Пробе сам:
20.
823054
На додаток до Кашки є кілька MI-8s на повітряній основі. Я використовував, щоб літати це в місті Успіхів.
Є додатковий паливний бак всередині. Коли повністю завантажено, вона може носити 26 осіб:
23.
24.
Каюта тут набагато просторіше, ніж в KA-27:
Багато вертольотів встановлюють сучасний GPS для управління маршрутом:
Джерело:
26 пік
02 мар
03 мар
04 мар
KA-27PS - пошуково-рятувальний вертоліт:
Кількість зірок на двері означає кількість військових кампаній:
Панель дуже відрізняється від Робінсона 44 я летю.
08 мар
09 мар
10.
11.
У салоні вертольота є сумки з теплими речами, які доставляються до судна в дискеті:
13 хв
На наступний вертоліт я допускав, щоб піднятися на KA-27PL. PL - анти-сумарин. Він дуже схожий на брат порятунку. Видається радарним обсадом в носі вертольота:
Як навігатор Be-12, навігатор має радіолокацію, яка виявляє ворожі підводні човни:
16 мар
17.00 р.
У салоні є лебідка, яка знижує радіозонд в воду на глибину 150 метрів. З його допомогою акустика виявляє підводні човни:
Пробе сам:
20.
823054
На додаток до Кашки є кілька MI-8s на повітряній основі. Я використовував, щоб літати це в місті Успіхів.
Є додатковий паливний бак всередині. Коли повністю завантажено, вона може носити 26 осіб:
23.
24.
Каюта тут набагато просторіше, ніж в KA-27:
Багато вертольотів встановлюють сучасний GPS для управління маршрутом:
Джерело: