Афган opium

Прокоментував фотограф: "Я входжу в низькі двері, крок над пудою, згинаючи так, щоб не вбити голову на дерев'яні двері з'єднання. Номер темний. Поступово очі звикли до темряви, і я відрізняю темну фігуру в кутку, оточених клубами танців навколо диму. Я прийшов до цього віддаленого регіону Афганістану, щоб спробувати зрозуміти, чому так багато людей тут стали раби в опію.

15 пік по bigpicture

1,1 км Фотограф А.К. Кімото провів кілька років фотографування сімей на віддалених північно-східних гірських селах Афганістану, які знаходяться під владою Талібану.

р.

2. Кімото був 32 роки. Він жив у Бангкоку. Кімото помер у березні під час подорожі в Австралію і його сім'я все ще не знає причини смерті.

3. У Його робота була визнана UNICEF і велика група фотожурналістів.

4. У Кілька близьких друзів налаштовують онлайн галереї на честь. За допомогою сім’ї він працював.

5. Умань "Я не хочу, якщо я був відомим," він написав до свого друга фотожурналіст James W. Delano.

6. Жнівень Коли минулий раз ви побачили 4-річної дитини за допомогою героїні? Чи не так трагедія? Якщо я не можу отримати інших, щоб привернути увагу до цієї проблеми, або якщо інші не опікуються, чому жити? ?

7. «Я ніколи не здивився про нагороди або що-небудь подобається. Я люблю подорожувати, дивитися на життя, які інші не бачать, і поділитися цими моментами з аудиторією.

151942 р.

8. У «Я завжди сказав, що я роблю, тому що у мене є лише два руки. й

9. Навігація Сім'я, яку він фотографував в Багашхані, не знає про смерть. Регіон ще турбулентний, і вони ще чекають повернення і обіцяної допомоги.

10. Поверти в області так важко, що батьки почують димоходу в ностриці своїх дітей, щоб запобігти їх від почуття голодності.

11. «А пакет лежав поруч зі мною. Вдово він переїхав, а потім я бачив невелику скелетну руку і почув вичавлений малюк крі, Мимото написав коротко перед смертю.

11. «А пакет лежав поруч зі мною. Вдово він переїхав, а потім я бачив невелику скелетну руку і почув вичавлений малюк крі, Мимото написав коротко перед смертю.

13.00 р. У с. Афган, кожен курить опіум, як дорослих, так і дітям.

14. «Я пропоную, що мати і дитина перевозяться в клініку. Але один з ліктів різко переривав свою думку.

р.

15.00 р. Він посміхався і сказав, що дитина ніколи не буде перевозитися в цьому холоді. Тим не менш, він сказав, що цей шлях життя і смерть повторюється в цих горах протягом століть.

Джерело: