Про ван.

Моя дружина ніколи не знав, що це було для.
Я, ймовірно, не думав про це.

Ну і на паличці під санвузлом, і він стоїть. Не хвилюйтеся.

Я не думав про це до одного дня я половив мишу з цим флаконом.
Як вони знайшли один одного незрозуміло.
Але в руці був дуже зручний був просто вінтаж.
Vantuz виявився для того, щоб бути ідеальними мишками.

Миша сильна під тубом.
Дружина танцює щасливо навколо.
За деякий час вони мирно говорили через цю точку зв'язку, позбавляючи як продовжити.
Який з них вийшов з ідеї сова я не можу сказати з певністю.
Але в будь-якому випадку, дружина приймала вівці, і ретельно рухавшись, дуже акуратно, щоб не випадково щипувати лапи мишки, почали пересуватися втулку разом з мишкою з підлоги до совки. У той же час вона попросила мишу всередину, щоб стрибати, і перед кожним рухом вона була командована тим, що «Ala!-Op!»
Тоді вони одягалися, і намагаються не робити різких рухів, щоб не порушувати цілісність структури і не викликати незручності до нещастяної тварини, в одній руці совок, в іншому щільно притиснуті до нього, пішли до маркеру.
Вона урочисто здійснила крихку структуру по дворі, як контейнер органів для пересадки себе, провокуючи нездорову дикістю сусідів і променевих собак. Нехай свідки можуть почути її тихо розмови з вантузом, виправивши себе і звинуватитити його чогось.
Потім вона зізналася: на шляху вона колись спалахнула сонечко, що тварина не може бути перенесена в будь-яку точку, але просто змивається в туалеті. Тільки миготливий один раз. Вона була відразу ж захоплена власної жорстокості.

На протязі тривалого часу транспортна операція вступила до кінцевого етапу, і вони отримали до маркеру. Дружина зітхнена з рельєфом, згинається вниз, відокремила туб від овець і спробувала погладити мишу в природну звичку. [нек]

Алас. Немає мишки на сови.
Весь спосіб спини, випадкові свідки можуть дивитися жінку ходити по дворі, періодично шукаючи всередині точки в'язниці і подрібнити її плечі.

* * * * * * * * * * *
Я не знаю нічого про цей випадок до одного дня, наша мийка забита і моя дружина спіймана мене в ванній кімнаті з цим простим пристроєм в руках.
Вона м'яко кинулася на її кінчиках, кладуть її пальця на губи, згубно відданий на флаконі, і в оминистому жопе просили:
? ? ?

浜у 涓 蹇

Джерело: