Рух і насильство

«Війна проти жінок – це проблема, яку не можна вирішити. Все стає зрозуміло, коли ви подивитеся на статистику. Як мінімум один в трьох жінок в їх житті бити, сексуально нападати або приниження. У листопаді 2008 року фотограф Рон Ніколайсен взяв участь у проекті ООН щодо насильства проти жінок. Він був просив подорожувати в Аргентину і фотографії жінок, які були жертвами торгівлі та сексуального насильства, а також їх родичів.

11 фото © Ron Nicolaysen

1,1 км У мене є шість дітей. У 2000 р. було викрадено одну з дочок. Ми все ще привітаємо, що вона буде знайдена. У мене є ще одна дочка. Ше 16. Я не можу дати свою роботу, тому що я боїться, вона може бути вкрадена.

2,2 км Я був знезаражений, ріпакований і вимушений до проституції. Після 9 місяців я побіг. У мене є три діти. Одна з моїх близків має дефект від наркотиків.

3. У Дитина рабської торгівлі жертвою.

4. У

5. Умань Мій екс-любитель проданий мені до бульйону, де я був ріпаком і збитим. Один з моїх клієнтів допоміг мені і три інші жінки. Я одружений зараз і мати гарне сина. Але у мене є ВІЛ.

6. Жнівень поліцейський охороняє будинок рабської жертви.

7. Про нас Я був збитий один раз. Я був наркозований, ріпакований і збитий. Після того, щоб я дізнався, щоб знову з'їсти різак. На фото моя дитина і мій хлопець.

8. У Я зустрів когось онлайн. Я не хочу говорити про те, що сталося далі. На фото мій мама і молодша сестра.

9. Навігація Я пропонував роботу в барі і обіцяв багато грошей. Я не хочу говорити про те, що сталося далі.

10. Я пропоную роботу в барі, сказав я б зробити більше грошей, ніж я зараз. У перший день роботи я був прийнятий до підвалу і ріпаку декількох людей. Власник бару, один з моїх терапевтів, був в'язаний, але тепер він вільний. Мій чоловік зображений.

11. Я вагітна. Моя кузина розповіла про роботу в іншій частині країни. Ми пішли на автобусі. Під час подорожі, я переповнивши свій телефон, запитуючи більше грошей для мене. Я назвав мами, які називали поліцією, і автобус припинив до приїзду до бульйону. Я чекав зараз. Ми живемо поруч.

Джерело: