Фото порушення в Угандху

На сьогоднішній день у вас є ще одна поїздка в Африку. Цього разу ми підемо до Уганди.
Ви перехрестите еквататор, відвідайте село Пигми, подивіться на те, що є столицею Угандан (і тут вулиці ходять марабу), читайте поради, які, ймовірно, ніколи не були опубліковані будь-яким туристичним порталом.
36 зображень + листи
через фото_discovery
1,1 км Місцеві діти.

Уганда було складно! Ми залишили Нароку, на озері Накуру (Кенія) на місцевому «побутовому басі» в місто Джине. по суті, автобус пахне страшно, і cockroaches! Ми подали всю ніч, дуже втомилися, переправляючи кордон, сплачуючи 50 пряжок на людину для віз, перехресних кордонів.

На кордоні багато грошей змінилися, але не варто змінити, адже навіть в Ginja курс відрізняється краще на 10-15%. Перераховано долар за $1 = 2215 розливів.

У Ginja, після виходу автобуса о 6 ранку, ми були оточені автоциклами і обстріляли так багато, що нам довелося їздити мотоцикл (з усім) до готелю за долар кожного. Особливо варто відзначити, що в автоциклах Уганда найбільш затребувані люди, вони оточують вас і безперервно (все в той же час) пропонують взяти, і не відхиляється від них, навіть з пуповинної непросто! Як результат, іноді легше згодувати і йти з ними, тому що вони все ще не дають проходу!

Все дешевше в Уганді, ніж в Кенії. І люди бідні.

Дуже добре, що я купив кілька кілограмів цукерок в Москві і розподілив його всім способом дітям. Вони були дуже щасливими.

Навіть дорослі, які сказали мені, що вони були голодними, для того, щоб отримати гроші, я дав їм цукерки.

Якщо ви голодні, то їсти, маленькі гроші все ще не вистачає для всіх. Вони також з радістю отримали солодощі з Росії!

На мій погляд, Угандани дуже доброзичливі, особливо до зугору (білих людей). Є багато бджіл. Угандани говорять англійською мовою, навіть beggars говорять англійською мовою краще, ніж наші середні менеджери!
2,2 км Цукерки, вибачте.

3. У

4. Танці на честь Мзунгу (Mzungu White Man)

5. Умань Pygmies має будинки в півтора метрах. Всередині немає комфорту.

6. Жнівень

7. Про нас

8. Озеро Буніоні, солодові установки.

9. Навігація

10.

11.

6917540

12.

13. Каппала ( столиця Уганди).

14.

15.00 р. Картопля продається уздовж дороги.

16. Еквататор.

17.00 р.

18 років Головний бабуся pygmies, вона є шаманом!

19.00 р.

20.

Р

21. Це типово Африка.

22. Mzungu показує вам фото.

928834

23.

24.

16211.

25.

р.

26. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

27. На будь-якій зупинці Вам буде запропонована курка, собака і Бог знає що ще. . . .)

28. Я той, хто каже, що я перехрестив екватора.

доб. 795

29. Petal хитрощі.

30.

31. Мототакси драйвери.

1807751р.

32.

33.

р.

34. Птахи марабу можна знайти в Кампалі.

35. поганий, всі вологі ...

36.00 Р Фото для пам'яті

Джерело: