638
Фото порушення в Угандху
На сьогоднішній день у вас є ще одна поїздка в Африку. Цього разу ми підемо до Уганди.
Ви перехрестите еквататор, відвідайте село Пигми, подивіться на те, що є столицею Угандан (і тут вулиці ходять марабу), читайте поради, які, ймовірно, ніколи не були опубліковані будь-яким туристичним порталом.
36 зображень + листи
через фото_discovery
1,1 км Місцеві діти.
Уганда було складно! Ми залишили Нароку, на озері Накуру (Кенія) на місцевому «побутовому басі» в місто Джине. по суті, автобус пахне страшно, і cockroaches! Ми подали всю ніч, дуже втомилися, переправляючи кордон, сплачуючи 50 пряжок на людину для віз, перехресних кордонів.
На кордоні багато грошей змінилися, але не варто змінити, адже навіть в Ginja курс відрізняється краще на 10-15%. Перераховано долар за $1 = 2215 розливів.
У Ginja, після виходу автобуса о 6 ранку, ми були оточені автоциклами і обстріляли так багато, що нам довелося їздити мотоцикл (з усім) до готелю за долар кожного. Особливо варто відзначити, що в автоциклах Уганда найбільш затребувані люди, вони оточують вас і безперервно (все в той же час) пропонують взяти, і не відхиляється від них, навіть з пуповинної непросто! Як результат, іноді легше згодувати і йти з ними, тому що вони все ще не дають проходу!
Все дешевше в Уганді, ніж в Кенії. І люди бідні.
Дуже добре, що я купив кілька кілограмів цукерок в Москві і розподілив його всім способом дітям. Вони були дуже щасливими.
Навіть дорослі, які сказали мені, що вони були голодними, для того, щоб отримати гроші, я дав їм цукерки.
Якщо ви голодні, то їсти, маленькі гроші все ще не вистачає для всіх. Вони також з радістю отримали солодощі з Росії!
На мій погляд, Угандани дуже доброзичливі, особливо до зугору (білих людей). Є багато бджіл. Угандани говорять англійською мовою, навіть beggars говорять англійською мовою краще, ніж наші середні менеджери!
2,2 км Цукерки, вибачте.
3. У
4. Танці на честь Мзунгу (Mzungu White Man)
5. Умань Pygmies має будинки в півтора метрах. Всередині немає комфорту.
6. Жнівень
7. Про нас
8. Озеро Буніоні, солодові установки.
9. Навігація
10.
11.
6917540
12.
13. Каппала ( столиця Уганди).
14.
15.00 р. Картопля продається уздовж дороги.
16. Еквататор.
17.00 р.
18 років Головний бабуся pygmies, вона є шаманом!
19.00 р.
20.
Р
21. Це типово Африка.
22. Mzungu показує вам фото.
928834
23.
24.
16211.
25.
р.
26. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
27. На будь-якій зупинці Вам буде запропонована курка, собака і Бог знає що ще. . . .)
28. Я той, хто каже, що я перехрестив екватора.
доб. 795
29. Petal хитрощі.
30.
31. Мототакси драйвери.
1807751р.
32.
33.
р.
34. Птахи марабу можна знайти в Кампалі.
35. поганий, всі вологі ...
36.00 Р Фото для пам'яті
Джерело:
Ви перехрестите еквататор, відвідайте село Пигми, подивіться на те, що є столицею Угандан (і тут вулиці ходять марабу), читайте поради, які, ймовірно, ніколи не були опубліковані будь-яким туристичним порталом.
36 зображень + листи
через фото_discovery
1,1 км Місцеві діти.
Уганда було складно! Ми залишили Нароку, на озері Накуру (Кенія) на місцевому «побутовому басі» в місто Джине. по суті, автобус пахне страшно, і cockroaches! Ми подали всю ніч, дуже втомилися, переправляючи кордон, сплачуючи 50 пряжок на людину для віз, перехресних кордонів.
На кордоні багато грошей змінилися, але не варто змінити, адже навіть в Ginja курс відрізняється краще на 10-15%. Перераховано долар за $1 = 2215 розливів.
У Ginja, після виходу автобуса о 6 ранку, ми були оточені автоциклами і обстріляли так багато, що нам довелося їздити мотоцикл (з усім) до готелю за долар кожного. Особливо варто відзначити, що в автоциклах Уганда найбільш затребувані люди, вони оточують вас і безперервно (все в той же час) пропонують взяти, і не відхиляється від них, навіть з пуповинної непросто! Як результат, іноді легше згодувати і йти з ними, тому що вони все ще не дають проходу!
Все дешевше в Уганді, ніж в Кенії. І люди бідні.
Дуже добре, що я купив кілька кілограмів цукерок в Москві і розподілив його всім способом дітям. Вони були дуже щасливими.
Навіть дорослі, які сказали мені, що вони були голодними, для того, щоб отримати гроші, я дав їм цукерки.
Якщо ви голодні, то їсти, маленькі гроші все ще не вистачає для всіх. Вони також з радістю отримали солодощі з Росії!
На мій погляд, Угандани дуже доброзичливі, особливо до зугору (білих людей). Є багато бджіл. Угандани говорять англійською мовою, навіть beggars говорять англійською мовою краще, ніж наші середні менеджери!
2,2 км Цукерки, вибачте.
3. У
4. Танці на честь Мзунгу (Mzungu White Man)
5. Умань Pygmies має будинки в півтора метрах. Всередині немає комфорту.
6. Жнівень
7. Про нас
8. Озеро Буніоні, солодові установки.
9. Навігація
10.
11.
6917540
12.
13. Каппала ( столиця Уганди).
14.
15.00 р. Картопля продається уздовж дороги.
16. Еквататор.
17.00 р.
18 років Головний бабуся pygmies, вона є шаманом!
19.00 р.
20.
Р
21. Це типово Африка.
22. Mzungu показує вам фото.
928834
23.
24.
16211.
25.
р.
26. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
27. На будь-якій зупинці Вам буде запропонована курка, собака і Бог знає що ще. . . .)
28. Я той, хто каже, що я перехрестив екватора.
доб. 795
29. Petal хитрощі.
30.
31. Мототакси драйвери.
1807751р.
32.
33.
р.
34. Птахи марабу можна знайти в Кампалі.
35. поганий, всі вологі ...
36.00 Р Фото для пам'яті
Джерело: