Місто під сіж - ремонт на Ленінградському шосе

У ніч з п'ятниці в суботу на Ленінградському шосе почали пекти. У зв'язку з надзвичайним станом перевалу на 24 кілометрах (що над доріжками Жовтої дороги), які хочуть ремонтувати, заблоковано:

- з'їзд з середини Московського Кільце Дорога до Ленінградського шосе в напрямку області;
- З'їзд ззовні Московського Кільцева дорога до Ленінградського шосе в напрямку області;
- вихід з кругового руху (де автомагістралі Машкінського та Новошодненського шосе міжсекції) до Ленінградського шосе в напрямку області;
- виїзд з Міжнародного автодоріг до Ленінградського до Москви (тільки автобуси допускаються);
- на переході сам для проходження руху зліва один провулок (від трьох) в кожному напрямку

Це радість не менше року...

38 зображень © русское

Для того, щоб показати вам і попередити вас, я взяв велосипед вчора і пішов, щоб побачити, що сталося там. Як ви можете побачити, там був ас.

1,1 км Щит на вул. Свободи.

Я не збираю, що екстрений ремонт потребує. Але це те, що це організовано? По-перше, є дуже кілька знаків і інформаційних щитів про те, що відбувається. Про це дізнаються, що подорожуючи по Московському Кільце-дорожньому шляху до Шеремецького. По-друге, міст був звужений в ніч з п'ятниці до субота, але він вівторок (я знімався вчора) і не працює там. Чому?

Найдешевші речі, що там практично немає варіантів скидання. Дмитрівка також стоїть біля МКАД. У Балтії є реконструкція перевалу (якщо ви вірите форуми і блоги) десь в області і все вузьке. Новошодненське та П’ятницьке шосе – це лише два леви та не пристосовані до такого трафіку. В результаті ми отримуємо повний транспортний розв’язок для Зеленограда, Шеремецевого та всіх навколишніх земель. Як написати, джеми трафіку були навіть на заготовці ґрунтовки, що призвело до Хімки. Так, залізничний рух до Хлебніково також згинається і ви можете стояти там довго. У коментарях про те, що ви не досягнете його, терпіння завершиться швидше.

Ймовірно жителям Зеленограда і щасливим у використанні громадського транспорту, але автобус знаходиться в однойменному блоці руху. І поїзд - немає поїзда. Сапсан тепер зацарював там і багато комутаційних поїздів скасовано за розкладом. І що краще, щоб піти на годину і навпіл в хрусткій і фаршированої тамбурі, скручені літерою zu серед тих же потових пасажирів. Або три години, які хворіють в джем і сидячи? Це все і тонке, утворюючи багатокілометровий джем від Зеленограда до ремонтованого мосту.

Це зрозуміло, що закривши з’їзди з Московського Кільце-дорожнього шляху, вони намагалися якось перевантажити Ленінград. Але тепер кожен розтирається через Куркіно, заглуши всі вулиці і двори тут. Все мило. І МКАД, як і раніше, не хоче піти там.

Пробіг, будь-який шлях. Тож нехай на кожну можливість відірвати місце.

2,2 км Другий щит. Справа в тому, що з'їзди Ленінграда в напрямку регіону закриваються тут. Чому пекло?

3. У Внутрішня МКАД завжди є. Як правило, джем трафіку завершився після з'їзду до Ленінградки в районі, де кожен виявився з 3 рядів, тепер є просто джем для руху. Але назовні з'явилася нова пробна зона.

4. У Ті, хто дійсно потрібно Ленінграду, звертайтесь до Куркіно з 2-3 рядів.

5. Умань Трохи з'єднання. Цікаво, скільки грошей вони кладуть в кишеню, і вони спійшли, за те, що є ліфт для інвалідів на папері і на проекті, але насправді немає ліфта. Ніна пішохідних переходів над московським кільцем дороги, які я бачив, вони не є. Фукери. І це під судом для криз.

6. Жнівень Це традиційна лінія для Ленінграда в центрі. Ті, хто знає про закриті з'їзди в регіоні, стоять прямо там, які потім перетворяться під Ленінградським містом і відправляються на область.

7. Про нас Але хто не знає, він переходить в зворотний зв'язок, і йде назад на з'їзд, який перевертається з області до внутрішньої дороги. Ось знак, який закривається конвенцією. Майже перед ним. Що таке використання?

3250Р. 4200Р.

8. У Відключення. Це добре.

9. Навігація Драйвери, з'являються, подряпиняють свої повороти, снижню білизну і намагаються якось зрозуміти, як його обходити.

10. Ви бачите караван назад? Вони намагаються приїхати до Ленінграда з московського рингового шляху.

11. Цей вантажний автомобіль практично збивається світлом Honda, який був назад вгору.

12. Незвичайно побачити з’їзд у зовнішній московський кільцевий шлях до Ленінграда в районі без автомобілів. Це, як правило, грубий джем трафіку.

13.00 р. Заблоковано в блоках. Одного разу залишили машину тут і побігли далі до Ленінградки.

14. Це як деякі люди починають свій відпочинок. Голова сім’ї взяв на себе своє місто Шеремецький і раптом побачив, що з’їзд до Ленінградки був закритий. Як дістатися, я відповів, що немає способу. Ми можемо пройти через Куркіно. Він вказує на три ряди московського рингового шляху, які зловживають поруч з ним і просять, «А вони теж?» Звідси я кажу. Де ще?

15.00 р. Сім'я розвантажена, валізи і діти в зубах і бігу до Ленінграда. Автомобіль залишається біля блоків.

16.00 р. Великий початок відпочинку.

17.00 р. Шпинограс на шиї і вперед на порожньому шляху.

18 років Таксі драйвери тут можуть розбити астрономічні ціни, але куди піти? Про те, щоб залишити літак. Я сподіваюсь, що ця сім'я зуміла потрапити до нього. У вас є хороший відпочинок!

19.00 р. Ті, хто зламався в Куркіно, намагаючись Джубілеве проспект піти в Ленінградку або навіть до Химкі. Це повільне.

20. Ось перевал. Добре і твердо. Поліція ловила вантажівки, які намагаються перерву в Ленінград.

21. І це закритий вихід з округу. Про це заявив менеджер поліції. Політ і ретельно. У 10 хвилин я захоплю гармату і вбити всіх там.

22. Переглянути з вище. Я подолаю цікаве спілкування. Один з водіїв запитує, чому немає ознак про те, що закривається. Відповіді поліцейського, що вони з регіону, і Москва повинні повісити знаки. Москва, де ебать є ознаки? На тижні вони не знають нічого про це.

23. І це місто Ленінград. Ось пров.

9660409

24. Зручний вихід з міжнародної траси.

25. Ремнанти старого переїзду через залізницю. Ох, як це було б прямо зараз.

26. Кульприт. Я спробував рухатися вниз, але є загустка кропиви і великий.

р.

27. Примітний трафік з Зеленограда.

до 2500

28. Ми повертаємося до джему трафіку пізніше, а потім ми доставимо до міжнародної траси.

29. Шити! І це закрито!

30. Щоб приїхати до центру, ви можете перейти на територію і кудись перевернути і стояти в дорозі. Або через переміщення в Дмитрівку або через Вашутино або через грунтовки. Але є багато таких розумних людей і все занадто. І ось кожен просить охоронця безпеки Mosgortrans як приїхати і що робити.

31. Автобуси пропустити.

32. Повернутися до джему трафіку в Ленінградці. Газетан, не досягаючи кінця 100 метрів, не може стояти і перевертатися через острів безпеки і через три ряди зіткнень. Сатан!

33. Великий і страшний трафік.

34. І закінчується перед мостом.

35. Я просто поїхав в область. Ну, ось звичайний. Акушерські сиськи, труси на каструлі і так далі.

р.

36.00 Р Ось трохи, потім він був ламким. Проїзд до горизонту. Я не бачу нічого нового. Я був на мій велосипед і пішов додому.

37. Я не впевнений, що це тротуар або ні.

38. Так, це ас автолюбителів, резидентів Зеленограда, прилітають і вирушають з Шеремецевого і просто буде не менше року. Доброго дня!

Джерело: