Інтернет-пилососи виділені

Чи є медіа-позивач від YP?

В останній темі Юс, японська людина, представила цікавий тему про кричутість медіа (поплавлення в Києві на масштабі 1:43). Але український «супермасивний засіб» годує не тільки на смажених фактах, але і вакуумних інтернет-ресурсах без будь-якої совості. Медіа Байаністи виглядають як Петросян на вечірці Клубу Камеді, дешевим саконом.

до 1 2 3 4 5+

Минулого року Я мав намір представити архіви моїх старих фотогалерей. І тепер я прийшов в журнал "Корреспондент" No10 за 19 березня 2010 року. Назва статті про 10 найбільш несприятливих спальних міст України. Як ілюстрації, фото власних і безкоштовних фотографів були прикріплені. І звичайно, інтернет-ресурси у вигляді одного з моїх ранніх тем «Обмежено 9».

3610Р. 4200Р.

Хлопці від Кореспондента, очевидно, вирішили зберегти на ілюстраціях і використовувати старий інтернет.

, Україна

Автор фото був некоректним. Але найцікавішим є те, що коли я особисто пішов до редакції (на нозі 500 метрів) і розмовлявся з редактором-в-чифом і авторами статті, виявилося, що вони мали оригінальну фото з роздільною здатністю 10 мегапікселів. Незважаючи на те, що я сам знімався на мобільний телефон Sony Ericsson W800 з 2 мегапіксельною камерою. Аналіз рейсів, що закінчилися на моїй користь, але деякі з супротивників були «заслужені», що його журнал публікували «ліві» фотографії, і навіть з «це» якістю. Як компенсація, я пропонував «фе» від 12 $. «Я КРИЕД.»

Який з вас, дорогі японські, мав схожий випадок, продовжив тему. Дякуємо за Вашу участь.

Джерело: