Як це зробити?

На тиждень тому я зумів потрапити в сатуру свят - кухні McDonald's. Я думаю, що вона запашна смажена! Так що всі відомі гамбургери і Big Macs насправді роблять? Ви хочете знати?
38 зображень + листи
через макос
1,1 км На в’їзді на послуги директор ресторану на Бауманській Олександр Острохова зустрічає нас, і веде нас в офіс. Номер директора досить крихітний - буквально два за метр. Де офіси директорів радянських сувенірів! Ми одягаємо взуття, білі пальто і спеціальні шапки для волосся, як в басейні. Незвичайний, але можна ходити.

7612704

2,2 км В першу чергу ми йдемо на довгий час на різні склади, а також «інспекції».

Як це зробити?

3. У Що дійсно дивує мене, що все, що варено в Mac є звичайним харчуванням. Так само, як ми купуємо в продуктах харчування. По-перше, більшість товарів McDonald’s були підготовлені в спеціальному McCenter, але тепер вона працює тільки в якості дистриб’юторського центру – все від бункерів до соломок виготовлено сторонніми постачальниками. І більшість виробів не потрібно бути спеціально підготовленими для Mac (неподібні бункери, котлети та пакети для сендвічів). Тут, наприклад, є найпоширенішим молоком Пармалат.

Як це зробити?

4. У Ось булочки. Вони однакові по всьому світу, але абсолютно різні для різних типів сендвічів. Єдиний стандарт для виробництва бункерів дозволяє виконувати логістичні дива – ці бункери можуть бути зроблені як на московському хлібобулочному, так і в цілому в Фінляндії.

Як це зробити?

5. Умань облік робочого часу. Справа в тому, що в Mac зарплата працівників оплачується за годину - близько 100 рублів за годину для звичайного працівника. Коли він приїжджає на роботу, він повинен пройти свою картку через зчитувач, залишаючи - це знову.

Як це зробити?

6. Жнівень Сервісна зона McDonald's значно менша, ніж вона колись здавалося. Відчувається, що там немає. Вони говорять про те, що в окремих будівлях є більш офісний простір. Ресторан на Бауманській – це не єдиний десяток будинку, де він знаходиться. Тому необхідно розширити клієнтську площу за рахунок сервісу. На малюнку ви бачите світильники Mac Сніданок - і вони тільки вийдуть протягом трьох годин щодня - від семи до десяти. Всі види омлетів і хабрунних речей. Так як є дуже мало вільного простору, так як я сказав, що вся "розривна коробка" потім промивається і кладеться на склад до наступного ранку.

Як це зробити?

7. Про нас Інколи вамперіях подають в ресторан і просять кров. Помилки. Це просто полуниця для морозива.

Як це зробити?

8. У Ось кухня! Молодих чоловіків роблячи картоплю...

В цілому кухня ділиться на дві зони – зона «включає готовий» і «сандвіч для вас». У першій зоні готують найпопулярніші страви - вони завжди затребувані, і хлопці тут працюють як на конвеєрі. Друга зона, якщо ви замовляєте філе-о-рибу, наприклад, або курячий сендвіч. Вони не популярні, як гамбургер або великий мак, крім того, вони мають різну технологію приготування їжі.

1 999 р.

9. Навігація Олександр і я зроблю свій власний сендвіч. Нехай це буде Royal de Lux, наприклад, (хоча я не люблю це). Ось, я розкрию всі корпоративні секрети Mac - Я написав детальний рецепт.

Як це зробити? р.

10. 1. Випікати шпаклівку, яловичини. Поставте в духовку і закрийте абс. Щось, як зробити вафлі.

Як це зробити? р.

11.2. До тих пір, як ми займаємося виготовкою, яка не більше ніж за пару хвилин, ми повинні варити всю начинку. Ми беремо бункер і кладемо його в тостер. До складу бункера входить трохи цукру, щоб зробити таку смажену скоринку.

Як це зробити?

12.3. Візьміть сендвіч-бокс, поставте туди дві половинки бутона - "пін" і "топ". Тепер ми підібрали спеціальну «підготовлену клітку» (пристрій, схожий на пістолет для монтажу піни), і натискаємо один раз. На бункері з'являються п'ять гладких точок гірчиці. Навіть якщо ви не любите гірчицю, ви не відчуваєте його - це тільки 0,7 мл в Royal de Lux.

Як це зробити?

13.4. Тепер кетчуп. Додати його з одного пристрою. Ось багато кетчупу -- стільки, скільки 15 мл.

Як це зробити?

14.5. Цибулю. Неприємний, красивий, коханий і капелюхований. Сім грам цибулі! До речі, головне, що я відкрився в Mac, було те, що ви можете попросити зробити будь-який бутерброд без будь-якого інгредієнта. Тепер я завжди збираюся замовити безпілотні сендвічі. Ви можете додати інгредієнт, як зробити гамбургер з беконом. Як це? Вартість буде трохи більше, 15 рублів. Спробуйте кілька разів.
З.С. Дві круглі скибочки маринованої огірка з'являються на стадії. До речі, огірки приходять вже нарізані, в запечених пакетах.

Як це зробити? р.

15.6. Зверху огірків становить 12,5 грам салату айсберга.

Як це зробити?

16.00 р. 7. Будь ласка, sir, drip 15 мл майонезу. Дякуємо!

Як це зробити?

17.8.00 р. І тепер це томати. Ось вони приходять в найбільш звичайні коробки, і виробляють їх "Біла дача". Що таке, помідори розрізають, огірки вже розрізають.

Як це зробити?

18.9. Тепер покласти сир на. Продукція McDonald's використовує лише два види сиру – cheddar і emmental. Виробник відомий Hochland. Так, так, ви вгадали його, ті плавлені сири 8 штук в пакеті.

3610Р. 4200Р.

19.10. Тепер, нарешті, вийняти котлет і викласти його на отриману гірку виробів.

Як це зробити?

20.11. Закрийте «порожньою» і переверніть.

Як це зробити?

21.12. Це - Роял готовий. Смачний?

Як це зробити?

22. Це просто жити свіжо підготовлений сендвіч недовго - близько десяти хвилин. Є два варіанти – або вона буде їсти однією з клієнтів, або якщо вона не купується за 10 хвилин, вона буде кидати в сміття.

Як це зробити?

23.

Як це зробити? р.

24. Це так звана сендвіч зона для вас. Моніторинг показує інформацію про сендвічі курячих і риб, які потрібно приготувати, і працівник приступає до його роботи.

Як це зробити?

25. Ця піч називається курячим відділенням. Тут зберігають варені нуклети і курячі шпаклівки. Вони мають статус обмежень на двадцять хвилин. Тоді теж несвідомо - відкинути.

Як це зробити?

26. На вимогу одного з учасників туру ми приносили каву, яка заварюється в Макдондонті. Вимкнено це був регулярний Paulig. Кава Ніцца. Я навіть не фанат цього напою.

175392

27. Але цей пристрій дозволяє перевірити, чи відповідає світовим стандартам McDonald’s. Якщо бунг впаде в «зелену зону» - все дрібно, його можна «збережити на столі».

У той же час я покажу вам деякі автономні фотографії роботи Mac. Я не думаю, що вони потрібні підписи.

Як це зробити?

28.

Як це зробити? Габаритний зображення

29.

Як це зробити?

30.

990 Р

31.

Як це зробити?

32.

Як це зробити?

33.