Виставка, яка характерно для найкрасивіших

З п'ятниці я думаю, необхідно розвести (хоча я нічого особливого для розведення) автомобільна тема.
Виставка, яка характерно для найкрасивіших, у порівнянні з тими, які раніше були, бастари здатні красиво презентувати. Тим не менш, чим красиво подається, тим більше ви думаєте про те, що красива фігура сита. Хоча ебать знає, можливо, це простіше, ніж ви думаєте.
Ось ми йдемо. 35 фото через ru_auto

02. Мар
Так як виставкові приміщення дорогі, ви можете побачити ззовні, що будівля вузька, що викликали дизайнери ебать з повною програмою. Красивий і помітний, знову на відміну від конкурентів.

03.03.2014 р.
Якщо ви починаєте перевірку з -1 поверху, то спочатку буде ралі версія гламурного кошика C4.
Лоб або Лоб використовується для приводу його, які багато людей wank як моторний герой.

04.03.2014 р.

Р

05. У
Хто знає про ралі автомобілі можна розповісти вам, що замки зовні і як вони працюють?

06. У

07. Мар
І це особливо цікаво, що ці вимикачі є, або, швидше, це ясно в принципі, що вони вимкнені, але чому вони поза цим? Що, якщо я відключаю, коли ніхто не буде?

Р

08.03.2014 р.
На даху теж є хото.

09.03.2015 р.
Далі ви йдете до підлоги. Вид приблизно, в нижній частині є помітний лоб ралімера, який, здається, стояти в пеклі, який підкреслюється кольором антуражу.

10.
На нулі є якийсь екологічно чистий кошик, як матовий, всі електричні.

11.

12.

13.00 р.
Підлоги зазвичай проходять через одну, в розумінні, що є багато місця між підлогами і є колісні борони, які можна не закривати.

14.
На 2-му поверсі є нова модель, як я зрозумів - DS3 (за замовчуванням місто 3 у нас є?)

15.00 р.
Автомобіль не зрозуміло, що призначений для автомобіля.

16.00 р.
Всередині, тверді, хоча виглядає як емальовані страви, і колір такий.

17.00 р.

629462

18 років
Продовжити. Верхній автомобіль моделі C5 виділяється дивним клацанням задньої вікна, а колеса є суперечливими на мій погляд.

19.00 р.
Сітроен C4 седан

3610Р. 4200Р.

20.
Це найщасливіші речі. Сітроєн Сурвольт. Атз вагон. Той факт, що це не дивно, що на вулицях. Розташований на першому поверсі. На відміну від навколишнього середовища Atz ралі C4, Survolt, це як бути в рай.

21.

22.
Не хвилюйтеся про дизайн. Маруся криється в кутку. Якщо це все ще добре приєднується, то автомобіль Тесла, ймовірно, гасить поруч з Маруси.

23.

(доб. 1)

24.

Габаритний зображення

25.

26.

27.
Світлодіодні фари!

28.
Колеса тут дуже круті.

226992

29.
Хто знає, чому мітки тут?

30.
Це так низько. А до речі, ви можете побачити, що дійсно заряджається з розетки.

31.
Модні дзеркала

32.
Не існує дверних ручок, як на строгому сім'ї. Відкривається від брелоку.

524704, Україна

33.
Сонце ліхтарі!

34.
Каучук передній - досить стандартний.

35.
Біггер за.

Джерело: