Плем'я, що живе на деревах: Кошик

Вони живуть в деревах, зношують листя банана, захоплюють дикими боями і практикують канібалізм. Караваї є одним з найцікавіших та унікальних племен для антропологів та інших дослідників.

14 зображень © Реутер

1,1 км Група мисливців, що живуть в дистанційному індонезійська лісі, вважається першою офіційною плем'я деревовидних. Ковайське плем’я з східного регіону Індонезії живе в деревах, говорить про свою власну мову і виживає на тваринах і рослинах. Фото: Членство племени Kowai стоїть на сході в будинок

2,2 км За даними перепису цього року було 3,000 осіб у цьому племені кочів, які тільки зносили листя банана. Членство племени Kowai обгортає кам'яну соку в пальмі ротанга. Коровай кажуть, що вони не знають, де кам'яний з'явився у своєму племені, але етнологи припускають, що вони були замінені у високогір'ях поблизу.

3. У Члени племени вміло піднімаються сходи на їх дерев'яні будинки, які розташовані на висоті, іноді до 50 метрів від землі. Будинки будуються на різних висотах в залежності від того, наскільки добре власник будинку отримує разом з його племенами. Зовнішній вигляд будинку пустого дерева. Фотограф на висоті 50 метрів

4. У Плем'я добре хунтує і добре риба. Членство племени Kowai провадить юну касоварію, вбиту в тінці.

5. Умань Списки Kowai використовуються для різних типів прей і мають різні імена. Велика загострена стрілка в центрі виконана з запіканої кістки і використовується для знищення людей. Спірайте до своєї лівої з чотирма порадами використовується для риби, верхню груші для сардів, а з широким бамбуковим закінченням для диких борів.

6. Жнівень До кінця 1970-х рр., коли антропологи почали вивчення цього племени, ковай були ненависті існування інших людей, крім їх племени.

7. Про нас Плем'я практикувала канібалізм, але антропологи стверджують, що після їх введення в зовнішній світ, практика перестала. Корови їсти м'ясо диких борів, оленя, саго і бананів. На фото: жінка з племени Карава обробляє кори пальми саго в крохмаль їжі, супроводжуючи практично будь-яку страву

8. У Тільки кілька членів племени можуть читати і писати. Під час перепису було опитано 2 686 осіб за допомогою перекладача. Якби вони ще живуть в кам'яному віці. Не носити одяг і жити в деревах. Фото: Бомберджек бджолиний личинок. Саго дерева розрізають 4-6 тижнів до сходу і залишають на гнилі, де ці личинки заповнюють їх. На відповідній стадії розвитку личинок (4-6 тижнів), дерева «відкриті» з кам’яним вісником або гострим стеблом. Ці жуки є улюбленою стравою, вони зазвичай їдають як сиру, так і смажену. Вони смакують досить добре. У ковайному світі, де білок страшний, ці буряки є одним з декількох важливих джерел жиру.

9. Навігація «Так, що ми знаємо про них, їх цифри та їх характеристики, вони більше не будуть ізольовані. Ми зробимо все, щоб забезпечити, що вони мають доступ до освіти і лікування, як і всі інші індонезійці, - сказав голова індонезіанської статистичної агенції. На фото: людина сходить з залізного дерева, збиваючи гнізда чорних мурах, які служать йому як рибний приманка.

10. Саго ритуальні хости стоять в колі і обмінні бігові атаки з гостями (не фото) перед входом в будинок, де буде проходити бенкет.

11. У лісі готують ласощі, де вона була спіймана.

12. Група хати, що відноситься до клану трьох братів, що живуть в цьому розтяжці лісу.

Плем'я, що живе на деревах: Кошик Р

13 хв

Плем'я, що живе на деревах: Кошик р.

14. Будинки племени Kowai в лісі біля міста Мераука, в індонезійська провінції Папуа.

Джерело: