Екзотичні авто

Побачити справжній легендарний Де Лореан і літати Таврія - принаймні, це те, що варто приїхати до Тушіно на щорічному фестивалі Autoexotic 2010.

32 фото з події © d0cent

Екзотичні авто

Я частий відвідувач для різних виставок і здивувати мене машиною, кожен раз складний. Після останнього Avtoexotika подумав не відвідати її наступного разу. Як виявилося, нічого не було, що я набрав на зв'язість, сон і шолом тепла. Не те, що буде багато унікальних автомобілів: добре, аерографія - думка, пилка; добре, спортивні автомобілі - так, вони їздять на них в Москві для хліба; добре, рідкість початку минулого століття - вони показали кілька разів на рік на будь-якому шоу; тюнінг - 10 разів дорожче, ніж сам автомобіль? багатовимірна акустична акустика, яка виведе будь-яке відкрите повітря? голі дівчата? Це здивує вас тільки якщо ви йдете на такі виставки один раз в п'ятирічному періоді, або якщо ви є avid автотехнолог, який радує будь-яким несерійним горіхом під капюшоном. Я спробую кожен раз підібрати щось, перш за все, незвичайний вигляд, який не знайшов у всіх попередніх виставках. Цього разу я був 100% успішним.
По-перше, легендарний автомобіль, відомий всім, хто бачив фільм «Бака на майбутнє» (Back to the Future) – De Loreran. Автомобіль виготовлявся в Ірландії лише на 2 роки: з 1981 по 1983 рік, виготовляли всього 9000 примірників. Завод закрив у зв'язку з арештом свого власника Джона Де Лореана у виготовленому лікарському випадку. Незважаючи на те, що Де Лореан не був винним, його репутація руйнувалася, банки відмовилися випускати кредити і справу було закрито. Але культ даної машини зробило фільм «Бака на майбутнє», де на його основі герой фільму, д-р Emmett Браун, побудований часовий апарат, пояснюючи, що часовий апарат повинен бути гарним і футуристичний вигляд: в той час він був дійсно прикладом футуристичної дизайну і технічної інновацій. З 2008 року компанія DMC Texas почала виробництво цих машин, зовні точно так само, як і на початку 80-х, але з сучасним наповненням і в різних рівнях обрізки. Таким чином, автомобіль був дійсно в режимі реального часу, оскільки він був написаний на своїй ліцензійній пластині в кінофільмі, і якщо у вас є близько 57,500 bucks, це те, що нові автомобільні витрати в США, плюс бюджет для його перевезення та митного оформлення, враховуючи реалії цієї країни – ви можете відчути себе Мартіном МакФлі. Хоча ви можете замовити там і БУ, справжню мінливість на початку 80-х років, це буде дешевше. Я, як вболівальник фільму, якщо мій дохід дозволив це, візьміть один! (не-фани важко зрозуміти мене) Але назад до виставки.
Ще один автомобіль, який здивував мене... Таврія. Так, це контраст. Незважаючи на те, що це Таврія з кінематографом De Lorean має одну річ в загальній: якщо ви прискорите до 90 км в прямій лінії, автомобіль, хоча це не буде часу, але це буде літати! Літерально. Він має крила, і всередині, крім рульового колеса, а також інші нормальні елементи управління для автомобіля, є "джойстик" як в літаку для керування рейсом. Поки автомобіль не має двигуна, щоб переміщатися через повітря і може тільки планувати, тому діапазон польоту залежить від швидкості прискорення і місцевості. Тим не менш, його творці, до речі, прокинулися з Жуковського, повідомили, що наступна автозотика поставить на неї двигун струменевого струменя.
Дуже приємним сюрпризом було те, що редактори нашого скромного блогу дозволили переїхати на фестиваль автомобіля, який в такому спеку був дуже корисний, а також дозволило трохи приєднатися до автомобільної атмосфери фестивалю: зазвичай тільки учасники можуть приїхати на територію.

SMZ C3-A (ака Моргунівка, з назви актора з фільму «Операція Y», де герої поїхали просто такий автомобіль) бере участь у параді перетворень.

Екзотичні авто

03 мар

Екзотичні авто

Пенні з відповідною повітряною щіткою.

Екзотичні авто

Рульовий сейф.

Екзотичні авто

радянський автомобіль.

Екзотичні авто

Реальний релікв.

до 1 2 3 4 5+

Тут ви можете придбати всі види сувенірів: наприклад, магніт або шолом з Другої світової війни.

Екзотичні авто р.

Смехарімобайл

Екзотичні авто

Усередині змішувача.

Екзотичні авто

Тут настає літаюча Таврія. Спочатку я думав, що це жарт.

Екзотичні авто

Вимкніть його насправді летить.

Екзотичні авто

Він називається симулятором, так як далеко він може тільки планувати.

Екзотичні авто

Всередині, як я писав вище, є ручка керування рейсом.

Екзотичні авто

Російське рішення для російської проблеми.

3422962

Експедиція.

Екзотичні авто

Боротьба машини.

Екзотичні авто

Фігаро, автомобіль від Nissan, випущений в 1991 році в обмежених кількостях.

Екзотичні авто

А 1954 Chevrolet Bel Air.

Екзотичні авто

Провайдер Chrysler.

Екзотичні авто

мініатюрний спортивний автомобіль. Я думаю, що це домашній.

до 1 2 3 4 5+

Так, оскільки тема «Бака на майбутнє» прийшла до цього часу, тут ще одна машина нагадує літаючі машини з другої частини цієї плівки.

Екзотичні авто

Тепер візьміть трохи їздити.

Екзотичні авто

На фестивалі відбулися всі види рухомих заходів: паради автоклубів, конкурсів та ролів.

Екзотичні авто

Що було весело їздити на фестивалі, що ви не можете часто побачити щось, як це перед вами.

Екзотичні авто

Великий H2.

Екзотичні авто

Позитивна ГАЗ-69.

Екзотичні авто

Дрейф.

Екзотичні авто

І пішов він! Де Лореан DMC-12.

Екзотичні авто

На шляху з минулого до майбутнього я дивився. Всередині ратуші Продиги, очевидно, стрибають в 90-ті роки.

990 Р

Коробка машини. Фільм мав тум. Але факт, що є повний комплект з кулеметом, I, як капелюшник механіки, більш ніж щасливий.

Екзотичні авто

Однак можна ще тільки мріяти.

Лембі, Бей, Каена, поп. Де Лореанов в Росії на пальцях однієї руки. Вболівальники не розуміють.

Екзотичні авто

Джерело: