Чистий завод в Монреаль

Технічна екскурсія на фінішуру в канадському місті Монреаль.

Площа острова Монреаль - 500 км2, довжина 50 км, населення близько 4 млн. Всі люди на острові п'є, петля, мити руки і взяти душ. Всі їх відходи потоки через величезні труби до переробного заводу.

21 фото через live_report

1,1 км І в океані є кілька рівнів очищення, вода знову надходить в річку і протікає в океан.

2,2 км Написання про завод і його процеси, не будучи працівником, хіміком або інженером важко, але я спробую. Перше, що вразило враження, було розмір. Займав нам більше 6 годин, щоб швидко перевірити всю рослину.

, Україна

3. У Починався з будівлі, що називається насосним вокзалом. У всіх відходах і звідти вони йдуть на прибирання. На поверхні станція складає 2-3 поверхи, але під землею вона йде до 8-9 рівнів.

4. У

Р

5. Умань Звісно, на станції є багато іншого обладнання, призначення якого я не маю ідеї.

6. Жнівень Але це виглядає ефектно.

7. Про нас

8. У

9. Навігація Я знаю щось зараз, хоча. Це компресори. Вони повинні покласти тиск в труби, щоб зберегти відходи.

10. Насоси. На станції знаходиться 17 з них.

р.

11.

12. Електродвигуни для насосів. 4 штуки і вартість кожного близько 1 млн доларів.

13.00 р. Крім основної функції, станція також подає себе. Всередині труб є турбіни, які генерують електроенергію. Генератор живлення.

14. Дизельні генератори до них.

15.00 р.

16.00 р. Буває, що станція не використовує повністю створену кількість енергії, а потім вона повинна бути знищена. На початку управління спробували переговори з місцевими монополістами для енергії - Hydro Qubec, але потім зрозуміли, що було простіше просто знищити.

р.

17.00 р. На станції, звичайно, візьміть зразок води і виготовляйте всі види наукових експериментів. Закрита плита.

,00 гривня

18. Автоматичне Sampling – Визначення хімічних речовин

19.00 р.

20. На вокзалі була кількість людей. Для нормальної роботи всієї рослини потрібно всього 12 осіб за зсув. Решта – супровід персоналу.

р.

21. Добре, найсолодша остання річ - велика панорама місця, де вода настає. Таке «танки» на заводі тільки 4 штуки і тільки 1 раз стала небезпека переливу. Під час важкого дощу вода заповнює ці контейнери на 75%. За даними станції, трохи більше і буде оголошена евакуація.

Джерело: