Підземний музей

Музей акушерства, геології та селеології.

Розташований на глибині 70 метрів підпілля, музей дає відвідувачам можливість познайомитися з шахтою гіпсу, з основами гірничодобувної промисловості,
Дивись, як білосніжна гіпсова підпілля. Частина експозиції музею присвячена історії видобутку та розвитку місцевого гіпсового родовища, що почалася в 30-х роках минулого століття.

25 зображень

Старий вхід на шахти, які більше не використовуються

2,2 км Право на новий вхід в шахти тролейбуси з штукатуркою

3. У Музей розташований в реальних шахтах. До залізничного вокзалу до готелю всього 2,7 км.

4. У І це в самому музеї. До речі, перш ніж вийти вниз, всі дали шолом, портативний світло і люка. Без пухнасти можна легко заморозити - навіть при +25 градусах по вулиці температура в музеї тільки +9

5. Умань Наш довідник у світ

6. Жнівень Одна з залів присвячена геології, де представлено близько 300 експонатів скель, що замінюються в Росії та сусідніх країнах.

7. Про нас Все це багатство зберігається власником гірчиці

8. У Десер. Також литий. Його зовнішній вигляд нагадує герб Нижнього Новгорода

9. Навігація Тут знаходяться маленькі фігурки тварин і динозаврів.

10... і цифри більше. Прийміть ці не кинуться.

р.

11. Але вони фарбуються. І з підсвічуванням все виглядає дуже красиво.

Р

12. Трицерати. З дитинства мій улюблений динозавр роду.

13.00 р. Він більше.

_ Новини

14. Більше про Дейноніні.

р.

15.00 р. І Пачицефалосаурус.
Це один любив всі норки, вони беруть його як самостійно, тому що він також майже в шоломі.

16 мар

17.00 р. На стінах можна побачити зразки палеоліту, знайдені в печерах Франції, Іспанії, Італії, Росії.

18 років

19.00 р. І це решта пасмованого і втраченого туризму )

20. З якоїсь причини цей характер був названий Гош.

21. Тут представлені композиції. Туристи на березі підземної річки

22. У наш тур, який прослужив час і половина, прибув до кінця. Тепер провідник відключить світильники в музей і перенесемо.

23. Ви вже можете побачити сонячне світло. Чим ближче до виходу, тим тепліше стає. Я відчув її особливо тому, що я відмовлявся відмовитися від пухнаки.

24. Мінуси не люблять слабких,
Гірники – працівники!
Пам'ять для хороших робітників,
Ми завжди пишаємося ними.

25. Композиція з просто фаршем вирушає на переробну завод

Джерело: