Городецьк Guildage 2010

Біля Подольського цього дня відбувся черговий фестиваль «Городецька Гуільдія». Щорічний фестиваль присвячений ранньою середньовічною історією та культурою Стародавньої Русі та ближніх сусідів IX-XI ст.

Захід є комерційним і дуже багатолюдним в плані туристів. Але, все ж, залишив найприємніші враження. Він був веселим, веселим і з хорошим гумором. У день, як і всі вони нещодавно виявилися жахливо гарячими, я заморожився відверто, і я був лаці, щоб стріляти кемпінг і життя. Але є щось показати в військовій.

30 pic через omuru

Все почалося з будівельників. Про деякі особливості озброєння IX-XI ст. (наприклад, реконструйований період), а група бійців показала техніки боротьби.

Після цього на російському с. Радер рейдерський райдуж відмирання («Баги і пиво, три дні!!!») припинили знаряддя кавалерії, а потім прибув місцевий князь з армуванням.

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

Після бою, невеликий концерт був замкнений біля поля, учасники пішли відпочивати, а аудиторія кинулася, щоб змітити поставку меду та пива (як мусить бути за кермом в такий час!) Хтось пішов з плавання. У таборі ви можете спробувати себе в стрільбі і кидати, подивитися на артисани на роботі і варити їх продукцію: з бісеру і кераміки до пошти.

09 мар

10 хв

3610Р. 4200Р.

11.

Товарди чотири, кінь почав їздити. Група абітурієнтів виявляла, що з них краще в'ялення меча і списка, а також викидання сірки на расі. У зв'язку з теплим, кожен був лязим, щоб покласти на броню, на яку ведучий багаторазово відреагував.

13 хв

р.

14.

15.00 р.

16 мар

р.

17.00 р.

Габаритний зображення

18 років

19.00 р.

Про сім почав основну програму дня: одиночні бої. Зустрілися з срібними кнопками шовкового кефану, а бійці вийшли гарячими.

Правила прості: хто вішує більше в ураженій зоні (понад колінами і ліктями, не в паху і не в обличчі) – він виграний. Так як битви відбувалися на мосту, можна було відштовхувати противника на фотографах (автоматична перемога).

Перші ряди не в ваговому сидячи з щитами в руках.

23.

Один бійець здивував всіх: говорячи про те, що вони говорять, катані преси, він вийшов голий до талії. Суддя змащений, розтертий, «Респект», і прийнятий. Якщо я не помилився, язичники називають його бронею предків, так часто пішли на останню битву або налякати ворога. Зрозуміло, що його опонент спробував тримати пучки, але, я думаю, що мука "безглуздий" замовлення.

25.

"Східний арбітр."

Після чемпіонату всі одягалися в броню і пішли на масовий бугурт.
В той час як кожен був витягнутий, побудований, розподілений і переоцінений, очікування було дещо продовжено. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

р.

Для якого він був покараний соковитим ударом до шолома з мужчини на протилежній стороні.

756846

Правила про те ж: перемога в «реї футболки», не вражають під задньою стороною голови, не випікають списки і шви в голові. Отримав удар, борець чесно лягає на землі і відлякується до смерті до кінця бою.

р.

Він надходить у рог під затвердженням рогових укусів свого щита.

Віддалена команда виявилася більш об'єднаною, і «на жаль» весь час не вдалося зберегти порядок: і вони поразили три рази поспіль. Тільки правий фланк, що складається з пари десятків бійців клубу «Срібний Вовк» запропонував серйозний опір. Але вони вже дробляться за номерами.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное