416
Найпопулярніші розмальовки
Я завжди дивився розмір цих білбордів, ще більше дивився на вартість реклами на них, і часто оригінальні ідеї рекламодавців.
5 зображень
Ця плата чергується переважно двома оголошеннями MTS і Nescafe
До того ж, зазвичай МТС не вразить уяву, займає масштаб.
І так ще раз, вони кладуть нове оголошення, практично все було білим, з тонкими сірими контурами малюнків і великим червоним логотипом в центрі.
Я думав, що я був повністю мереживним, білим гігантом.
Але вчора, проходячи, я помітив деякі зміни, люди з оздоблювальним обладнанням, повісили на рекламу і пофарбували звичайними канатами з фарбою.
1,1 км
2,2 км
3. У
4. У
5. Умань
Додано1 до [mergetime]1279003662[/mergetime]
Це його. Увечері я збираюся піти з роботи, можливо, візьміть картину, хоча я помітив на протилежну сторону вулиці ван, де графіт висять, вони мали картину на даху або відеокамері, тому я думаю, що найближчим часом буде більш детальна інформація десь.
P.S. Не реклама - У мене є BILLINE.)
Джерело:
5 зображень
Ця плата чергується переважно двома оголошеннями MTS і Nescafe
До того ж, зазвичай МТС не вразить уяву, займає масштаб.
І так ще раз, вони кладуть нове оголошення, практично все було білим, з тонкими сірими контурами малюнків і великим червоним логотипом в центрі.
Я думав, що я був повністю мереживним, білим гігантом.
Але вчора, проходячи, я помітив деякі зміни, люди з оздоблювальним обладнанням, повісили на рекламу і пофарбували звичайними канатами з фарбою.
1,1 км
2,2 км
3. У
4. У
5. Умань
Додано1 до [mergetime]1279003662[/mergetime]
Це його. Увечері я збираюся піти з роботи, можливо, візьміть картину, хоча я помітив на протилежну сторону вулиці ван, де графіт висять, вони мали картину на даху або відеокамері, тому я думаю, що найближчим часом буде більш детальна інформація десь.
P.S. Не реклама - У мене є BILLINE.)
Джерело: