Виставка радянських артефактів

Музей Окупації має виставку радянських артефактів. Ось так, щоб говорити, є два грані - з одного боку, жахівські оповідання і пострадянські кліщі, з іншого - ностальгічна колекція, дуже добре.

23 фотографії ©

1,1 км На комбайні "Естонія" є ціла виставка ресиверів.

2. Виставка аудіо та радіообладнання, загального плану.

3. У До права виставки можна побачити в'їзд з банерами до Головного водовідведення Балтійських держав (у другій частині ми вже спускалися там).

4. "Vega-300" і щось не зовсім зрозуміло, вище.

5. Умань Радіо ВЕФ і Білорусь.

6. "Латвія."

7. Садко-501 (реєстратор стрічки) і щось неідентифіковане, вище.

8. У Неідентифікований мною, але стильний пристрій. У центрі, над шкалою - однакова «теплова» зелена лампочка світла, в процесі мовлення пульсує світлом. Я пам'ятаю, коли я був дитиною, я люблю її.

9. Навігація Рига 6.

10. Реєстратор стрічки Neringa.

11. Виготовлений скляний телевізор, один з перших.

12. Каравелла торгова марка.

13.00 р. Невідомо мені ресивери без маркування. Ймовірно в '40s.

14. Одиночна програма ресивера "Seagull", гальмівна рідина і горілка "Москва спеціальна", на місцевій мові.

15.00 р. Оцінка якості СРСР і приймач Vega-341 (найбільш ймовірні вже 80 років).

410643.

16.00 р. Відомий слоган часу.

17. Перестройка годинника.

18 років Авоска з горілкою, що символізує тихий і без благословенний 70-ті роки.

19.00 р. Кульковий об'єкт 50-х: арифмометр "Фелікс". Я грав на цій школі, коли мій мама отримав свою першу роботу в Камчатці (хоча в 70-х роках він вже вважався відступним характером, він був швидко замінений на калькулятори).

20. Збірник комбікормів на 50-річчя СРСР. Якщо я не помилився, то є навіть коробки Ту-114.

21. На лівому, мабуть, попередньо закріплений телефон. На праві є щось куріння (?)

р.

22. Гра Хрущовських часів, коли кожен з маленьких до великих «смак» з простором.

23. Стрічка з нальотом, герб СРСР. Я можу сказати, що в цей час це досить рідко, я чітко пам'ятаю його тільки на охороні Червоної площі. В основному в курсі були стандартні нальоти - з зіркою і з анкером.

Джерело: