Поїздка в Ісландію.

Подорож почався з затримкою, в Дюссельдорф, звідки був рейс в Ісландію, скасований вечірній рейс через дослідну хворобу, і переніс його до 6 ранку наступного дня. На 6-му літаку всі вийшли на площину, він приступив до проходу і почав розсіювання. Важко було сильною бавовняною і площиною, що гальмується, різко - птах потрапив у лівий двигун. Сам двигун не пошкоджений, про годину його змивають з птаха, перевірили і видали документи. За останні 10 годин в Ісландії.

Все, що я боївся про те, що це дуже холодно, сильний вітер і дощ. Виявилося, що можна погуляти в футболці, температура +10 градусів, а вітер не на 3 дні.

Про нас

02 мар

, Україна

03.03.2014 р.

На перший погляд, здається, що тут можна прогулятися по перерослий мох lava, насправді це не так. Мос сховає каміння, дуже небезпечний крок на ньому.

04.03.2014 р.

Займав 10 хвилин, щоб подолати сто метрів.

05. У

06. У

Перше, що ми приїхали в блакитний лагун. У 1976 році в Сварцені було побудовано геотермальну електростанцію. Тут з глибиною декількохсот метрів доходять водойми з геотермальним морською водою, нагріті до 240 ° С. За легендою, цілющі властивості вод Blue Lagoon випадково виявили ісландський енергетичний працівник, який вилікував псоріаз під час купання після робочого дня.

07. Мар

Поблизу електростанції утворилися великі теплові басейни у відкритому повітрі.

08.03.2014 р.

Коли геотермальна вода охолоджується до температури 37 ° С, вона стає дуже насиченою кремнієм, що призводить до білого кремнію. Цей білий грязь заповнює тріщини в лаві, що дозволяє лагуна постійно розширюватися. До 200 м по ширині і в декількох кілометрах по довжині її глибина варіюється від 1 до 3 м. Концентрація кремнію в Лагуні досягає 140 мг / кг. Кремнієві молекули вогнетривкі світлові промені і це забезпечує розмито-опалюзійне забарвлення води.

09.03.2015 р.

р.

10.

11.

Середня температура води в Blue Lagoon - +37 ° С, в рідкісних випадках знижується в погоді вітру. Дощ і сніг також мають незначний вплив на температуру води в Лагоні.

12.

Ви повинні приїхати тут для цього офіціантка.

- відео

13.00 р.

Вартість входу 25 євро, оренда рушників 5 євро, robe 9. Навігація

14.

Готель знаходиться поруч.

Р

15.00 р.

16.00 р.

Історія одного качка. Зареєструватися

17.00 р.

Два.

18 років

Два і половина ...

19.00 р.

Три! Я не знаю, як плавати в гарячій воді.

990 Р

20.

Красива краса...

21.

Не дивлячись на те, що Артемій Лебедєв відвідав Ісландію нещодавно, зупинки автобусів є нудним і нудним.

22.

Перше враження, що тут немає. На вулицях немає авто, практично немає тротуарів уздовж доріг, пішоходів не ходять на них. У магазинах немає клієнтів. У ресторані нашого готелю немає нікого, ні відвідувачів або офіціантів, хоча в готелі є сніданок. Порожня в автосалоні, де я забрав машину, на АЗС, теж не зможе познайомитися з людиною, тут самообслуговування - вставити картку і заправку.

Джерело: