Про відсутні тварини

Ілюстратор і дизайнер книг Ian Phillips збираються відсутні тварини оголошення по всьому світу протягом декількох років.

Jan коментує, що це дивовижне і дуже рухоме повідомлення. Один постер з собакою сказав: "Нехай його зателефонувати мені." У своїй колекції є оголошення для відсутнього собаки з винагородою $10,000! І є надзвичайно лаконічний, в трьох словах: «Туртле». Знайти її.

Це історії любові, дружби, сепарації та неординарні зустрічі.

Тут я представлю деякі своїх плакатів: є смішні, там є сумні, є просто позитивні.

16 оголошення по жовто-ремонтному
- Пропущений у листопаді. Наша кішка Опис: 6 пальці, всі білі.

Про відсутні тварини

- Чи хтось бачить мене? Лопес.
Далі кішка описує себе, говорить де він був втрачений - і додає, що власники люблять його дуже багато.
Нагороди: $10

Про відсутні тварини

Зникла велика чорна собака, названа Poison (Poison). Це один з улюблених плакатів Яна.

Про відсутні тварини

Відсутня жовта морква. Пташина ім'я.

Про відсутні тварини

Але кішка, навпаки, знайдена!

Про відсутні тварини

Я не знайомий з французькою, я не можу перевести її. Але оголошення, звичайно, в незвично французькому дусі.

ПІДПИС: Переклад: Моя назва - Gyumo. Я європейський кіт кольору чорно-білий. Я п'ять. І у мене є червоний комір. Я живу біля площі d'Allery. Я торкнувся і грайлива, але я не приходжу додому 26 червня і мій господиня дуже хвилювався. Якщо ви зустрічаєте мене, будь ласка, зв'яжіться з нами!
Дякую за передачу Buckley.

Про відсутні тварини

Швейцарія. Не дивно, що ця країна вважається місцем народження дизайну, навіть діти вже знають, як вражати астети.

Про відсутні тварини р.

до Ви бачили мій кот? У неділю кішка. Тексти пісень, а це означає: вона біла і глуха.
Зауважте, що на листках не написано телефон, але просто слова «кат». Діти :-

Про відсутні тварини

Але хтось підійшов до свого оголошення з цікавими ідеями: видав його у вигляді аварійного питання газети «Ніжборотні новини».

Про відсутні тварини

Semi-Persian Semi-Striped Cat Шукаю будинок

Про відсутні тварини

Кіт. Ім'я пудинг (або товстий чоловік)

Про відсутні тварини

...

Про відсутні тварини

7-річна собака відсутні

Про відсутні тварини

І це ферет.

Про відсутні тварини

Місячна собака, яка виглядає як лисиця

Про відсутні тварини

І це моє улюблене оголошення: відсутній кіт, сірий кіт з чорними смужками і білими лапами. На малюнку, яка говорить «релевантна фото», кішка як ніби дивує: «Чи пекла я?»?

Іан Філліпс каже: «Якщо ви вирішили зібрати оголошення, як це теж, ріпакуйте, зробіть десять копій і вставте їх. й

Про відсутні тварини

Джерело: