З фотографа і мандрівника Ілля Варламов

Перша частина тут.

35 фото з фотографа і мандрівника Ілля Варламов

У 2 дні наша експедиція покрила 700 км. Ми переїхали на південь від острова, де ми подивилися на водоспади, пляжі з чорним вулканічним піском і базальтовими скелями. Не дивлячись на сезон, практично немає туристів, дороги пусті, я починаю себе від пошуку в дзеркалах. У готелі немає багато людей. Поки одна з головних проблем є харчуванням. У готелі не завжди передбачені, а супермаркети нагадують асортимент радянських супермаркетів.

02. Мар
Уранці ми залишили столицю Ісландії Рейкьявік на південь. Після близько 20 км по дорозі почали з'являтися дрібні гусники і кип'ятіння сульфату водню.

03.03.2014 р.

137753

04.03.2014 р.
У зв'язку з тим, що розмір окропу невеликий, туристи не зупиняються тут, ніхто не заважати знімками.

05. У

06. У
Погода в Исландия За 5 хвилин небо може бути похмурим і сильний дощ починається, і через 5 хвилин сонце буде світитися.

07. Мар
До речі, хмари дуже низькі від землі.

08.03.2014 р.
Я не розумію, що це було. Або кладовище без імен, або пам'ятник.

09.03.2015 р.

10.

11.
Ісландія дуже поважна природа. На кожному кроці є природні пам'ятки: кратери, водоспади, запаси і національні парки, льодовики і т.д., але ніде ще я бачив бетонні доріжки, закладені до водоспаду або споруджений оглядовий майданчик. Не існує сувенірних наметів і гарячих кішок. Максимально, що люди дозволяють собі кілька дерев'яних таблеток і мотузок, які парканують доріжки. Якщо люди не залишають завтра, то рік відтепер не буде нічого зайвого. І, звичайно, ніхто не забирає гроші на можливість помилуватися природою.

12.
За 4 дні я не бачив жодного квитка, де потрібно платити когось за можливість подивитися на водоспад. У Росії все одно вдається взяти гроші на фотографію окремо.

13.00 р.
Наша друга зупинка була на Vick. Люди приїдуть сюди, щоб подивитися птахів, побачити гори Басальт та чорні пляжі.

14.
Тут приходять птахи. Відірваний кінець є одним з символів острова.

3610Р. 4200Р.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.
Ми можемо ходити.

18 років
Краса ...

19.00 р.

р.

20.
Пляжі з чорним вулканічним піском.

21.
Тим не менш, температура повітря не піднімалася вище 12 градусів.

3610Р. 4200Р.

22.

23.

24.

25.

26.
Я вирішив піти в льодовик на ніч. На підніжжя гір снігоприбиральне обладнання. Ви можете орендувати снігоходах взимку.

27.
Починався кліматинг до хмар. У горах можна пересуватися тільки на СУВ, а ще більш бажаний на всюдиходному автомобілі. Моя Гран Вітара в принципі дуже добре при співуванні з завданням, але скелелазіння каменів на звичайній гумці дуже важко для неї.

28.
Це те, що він виглядає, коли ви йдете в хмару.

доб.

29.
Трохи більше і прекрасний вид відкривається.

30.

р.

31.

32.
Я ніколи не досягла льодовика, дорога закінчилася, і я не хочу ходити.

33.
І по дорозі знову дощував, і до тих пір, поки сонце встигло приховати, можна спостерігати дуже яскравий подвійний веселок.

34.

35.

Джерело: