Історія велосипедиста

Історія була взята на сайті Ростовських велосипедистів, цей чоловік поганий повагу для мене, адже після того, як всі він повернувся до Ростова без допомоги, і це, після всього, становить 1,200 км! Історія себе, від імені учасника:

На серці матерії:
Ніжний Новгород скутери настільки сильний, що вони збивають велосипеда одним точним, швидким і неминучим ударом, з якого неможливо втекти! Віктор Талалікін відпочиває!

Ім'я:
Починковий р-н Нижнього Новгорода, зберігаючи шлях Ростову.
Дівчина на скутеровому штангі спокійно і спокійно.
Так все село на швидкості 40 км на годину і пропущено.
Я спробував тримати обличчя в її дзеркалі - принцип "побачає мене".
Я не знаю меж!
Наприкінці села вона почала сповільнювати і піти в сторону дороги. У крайньому будинку все ще є ґрунтовка.
Я думав, що вона тут загострила.
Вимкніть не. І було просто відволікання.
Продовжив на провулку, прискорюючи злегка, так як я бачив ознаку кінця поселення. Дівчина зникає з погляду на право

Я прокинувся на боці дороги. Звісно, він лежав довгий час, бо люди їдуть навколо і кров, що протікає в шолом досить багато.
Келмет розщеплюється, скло подряпиниться і рівна, здорові биків знаходяться на межі шолома, правий коліно зламаний, рука не піднімається, тому що різкий біль в плечі і колароні

Помаранчеві деталі з метелика розкидані навколо бордюру.

Дівчина з скутером лягає на дорозі і монів, вже прибув до неї амбулатор.
Поставляючи «вода-вода», подарував їм пляшку з молитви

Виявляється, що вона бажала, очевидно, по дорозі, щоб повернутися по великому колу і змащувати мене в правій стороні, шия ходуна, не чула, в дзеркалі не збирався виглядати. Я спробував зібрати мотоцикл і не міг...
Я кажу людей, щоб забрати, газ протікає.

Якось швидко інтерв'ю мене і послав мене в стаціонару, хоча я протистояв, рентгенівський продемонстрував, що не було переломів, тільки сильні синці.
Глибоко нарізає на обличчі, хірург швидко щітається.

Ви не бачите, що я так званий, то мій обличчя виповнилося чорною і набряклою, а рани у моїй щоці використовуються, від них все ще кровотечі.

У Гаї взяли 20-30 хвилин, поліція негайно давала мені документи на вході і пояснила, куди можна купити нові окуляри (ми, звичайно, зламали) і шолом. Точки знайдені, шолом не знайдено
Займав таксі до мотоцикла (поселився в сусідньому селищі).
Під наглядом Гаян розповів про те, що всі речі були ретельно зібрані, а озоз на АЗС знаходиться під наглядом.
Я тут, і це варто. Всі деталі розірвалися акуратно в кофрі складені
пошкодження:
1) переднього колеса розтоплюється, з сторонньою точністю трьох
(2) праве дзеркало зламається
3) задня гальмівна ручка лягає окремо (нарізка гвинтового кріплення), механізм перевертається на кермо на 90 градусів
4) задньої гальмівної педаль при виході зламаний, тяга відрізається як ніж.
Добре, немає розмови з декількома зубами і подряпинами.
Вони загинули, але вони врятували всю задню частину мотоцикла (і ноги, швидше за все,).

Тут настає хлопець в машині, каже, прокочуємо туди вулицю, і там ви повернете і ще 200 метрів, дивись на сервісний автомобіль, живу там, закріпимо мотор, і я сам прибуде на півгодини. З'явився місцевий дільник.
Я не можу рулон - права рука має плече, ліва зап'ястя не працює - сильний розтяг, але спроби з третьою машиною почалися. Проблема полягає в тому, що гальмівні гальми на всіх ... виводяться на першій швидкості.
Я дивлюся по куту, шини (У мене є переднє колесо з прагкою), я зупинився,
Довгий час шукав шестигранників, щоб зняти колесо (Я повинен піти в магазин і купити 70 і 30p).
Зняти, скотивши камеру, а шина - ніщо, укладений зсередини за допомогою клипінга автомобільної камери, сам колесо на одній руці, як фрезерний, на іншому - як диск на кругових - гострих биків. Що я зламав про - x/z ... Вони кладуть колесо, вони не брали грошей. І забрав його,

На подвір'ї біля заготовки передні гальма були реанімовані, я сам повернув механізм назад, кладемо ручку на місці (додатковий ког на складі), очищали шайби, тому що гідравлі на шнеку зламали через - довелося пройти через все і добре очистити, щоб рідини після заміни колодок були досить зайвими - тільки після всіх заходів залишався бажаний рівень.
Валерія і я накачував (це район) гальмівні - і це стало зрозуміло, що я вже можу піти на моєму шляху - немає дзеркала і правого вбрання з педаль

Це тільки 7 п.м., і я відчуваю, що я проходжу, і я не можу навіть їсти, а надрізи боляче, передній зуб збивається, решта перекручується через одну. Я поклав мене на веранду і впав, як мертвий чоловік. Я прокинувся в ніч, не міг змінити позицію – і болить, і це... всі листи зіпсували кров.

Вранці Валера прокидається - ми пішли на завод, ми пішли варити педаль. На заводі, виготовлені двигуни до. На півмотороцикл було розібрано, знімали походи, все було випрямлено, відварено, тяга була також ... хром, звичайно, спалюється.
І я відштовхнувся з тюнінгом тяги, але гальмівні в спині почали працювати, і швидкості тільки отримали краще. Це 200p для всього.

Ну і я купив дешевий китайський шолом пізніше в Сарганську, і нову передню шину в Пенза і прибув.

На першому я міг тільки кинути ліву ногу над сідлом.
і ліва рука на колеса
Водіння повільно - з протікаючим колесом і шоломом без скла
А потім швидше, а рука і нога опинилися.
Це краще!

Спасибі всім, хто назвав і підтримується!
Що допомогло багато!

Але я ніколи не мав ідеї, що я не отримую себе, щоб я був прийнятий вантажівкою.

Від раціонального:
Як це сталося?
Я не думаю. Дівчина була їзда скутера адекватно, вона не оповідала її.
Якщо шолом був невід'ємним, він не зашкодить обличчя.
Якщо куртка була збита, плеч не буде роздягатися.
А штани були незахищені.

В цілому, Occupy легко відключився.
Може бути тому, що він пройшов відразу, і був розслаблений, не покаже ніяких ліктів і не проціджував плечі. Я нічого не ламав.
А на куртку на рукавах пупура сильно рівна, але лікті не мають сліду синців або абразій. Ефективний захист

І дівчина була без шолома і носити сорочку самостійно.
Але я бачу, вона не шкода.
Чи не ви подивитеся в дзеркалі?
І сказав Геї, що це не перший раз вона мала подібних проблем.

р.

Джерело: