Де проводиться швейцарський сир?

Gruer є невеликим містом, ви можете сказати замок на горі, який знаходиться біля озера Женева. В основному це місто славиться твердим сиром з вираженим квітковим ароматом, який виготовляється тут. Звичайно, сир Gruer вже виготовлений не тільки тут, але і, наприклад, біля Lucerne і в інших містах Швейцарії. Але Gruer продовжує приваблювати натовпи цікавих туристів. Музей пана Гіга, який придумав фільм Чужих. Прогулянка по Львову!

23 фото через vovsun

66885216

Починаємо з сиром. Я не буду йти в технічні деталі, хоча я буду говорити про процес виробництва нижче. Це печера, де витримується сир. Період вікування відрізняється, найбільш поширеними сортами - від 6 до 12 місяців. Незважаючи на те, що є менше, він не твердий, і більше – він вже “розривається”, як пармезан.

Молоко привозять в канонах з сусідніх сіл. Основна особливість сиру Gruer і його впізнаваний квітковий смак полягає в тому, що корови пити гірську воду і їсти, крім трави, багато гірських квітів, десятки видів. Таким чином, молоко «засмічує» і цей смак передається на сир.

На заводі є екскурсії. Звичайно, сама зала не допускається, або досить дозволено, якщо ви погоджуєтесь заздалегідь і вирішите всі медичні питання, але я не встигла це. Звичайні відвідувачі додаються до балкону, який відокремлюється двосклінним вікном, la show “Попередня склянка”. Разом з персональним аудіогідом наводиться зразок - три штуки Gruer з впливом 6, 8 і 10 місяців. Я хотів 8-місячний період. Також є зразок в магазині, про нього нижче.

, Україна

Номер "11" означає номер треку 11 на аудіогідро. У чанах справа змішується сироватка, яка складається з молока і спеціального набору ферментів. Сироватка завантажується в круглі форми, вони знаходяться на фото зліва, і вичавлюється приблизно на добу. Потім кола сиру занурюються в спеціальні соляні бані на добу для солі. Потім надсилайте голови до печери для впливу. Процес дуже простий, не змінився на сотні років.

Для закоханих деталей я розповідаю. Кожна корова в день їсть 100 кг трави з квітами і напоями 85 літрів води, все це щодня виробляє 25 літрів молока. Одна головка сирних зважень 35 кг, її виробництво вимагає 400 літрів молока, тобто одна кілограм сиру виготовляється з 12 літрів. У одному такому круглому розмішувачі заливають 4800 літрів молока, з якого одержують 12 кіл. В один день рослина використовує чотири змішувачі для виробництва 48 кіл сиру, тобто 1,680 кг сиру Gruer на добу. Кожен рік опрацьовуються 5700 000 літрів молока, з яких виходить трохи більше 14,000 кіл сиру. Печера придатна до 7000 кіл, тому найбільш популярний період впливу на шість місяців.

Завод має власний магазин, де можна купити, безумовно, не підробку Gruer. кілограм, в залежності від періоду впливу, витрати близько 20 франків. Знаючи обсяг виробництва сиру на рік (див. вище), що дорівнює 500 тонн, можна розрахувати приблизний оборот рослини - близько 10 млн франків на рік (французький умовно дорівнює долару США). Звичайно, через магазин на заводі реалізовано невелику частку цього. Навіть в магазині ви можете спробувати літні версії - до 18 місяців. Більше, але вони спеціально зібрані.

Не залишивши касовий реєстр, ви можете повечеряти в прекрасному ресторані, де подаються всі страви з сиром Gruer. Серед них один з найхолодніших супів - «Де Чато», з сиру, картоплі, солі, подається часниковим хлібом. Свіжий овочевий салат з рожевим соусом і сиром Gruer також є однією з місцевих спеціальностей. Ціни доступні. Поблизу заводу є зупинки поїзда, поштовий офіс, місто самому на пагорбі вище.

Ведуться дорога. Після важкого обіду ви зможете погуляти, хоча погуляти в гору на 15 хвилин.

У зелені закопують будинки місцевих жителів.

Замок виглядає як звичайний європейський. Стіни та галереї проходів.

Центральна площа з каплицею, кафе і rostoranchik.

На терасі є панорамні тераси. Я любила тінь більше, ніж напис.

В'їзд в кафе охороняється "обмеженою" охороною. З цієї фотографії ви можете зрозуміти глобальний релакс, який відбувається не тільки в Gruer, але, і великим, в усіх Швейцарії (крім великих міст, які рівні в області до Садового кільця).

Вступаючи до фортеці, ви піднімаєте вище і вище - місто стоїть як на боці гори. Після цього арка є найвищою точкою. Ось ще одна фортифікація, скажемо, цитадель.

Місцеві рекламодавці по всій правді та музеях, які придумали фільм «Алєнес». Цей оголошення висить в арку.

А це кафе поруч з музейом, який прикрашений в стилі «Алєнес».

У музеї заборонено кінофільмування. Для Європи це дуже дивно, як правило, на відміну від нашої Батьківщини, тут це тільки ласкаво просимо. Звичайно, кожен робить. Я не взяв багато пострілів, просто цей гарнітур і пара чужорідних голів, які були в кіно. Продаж меблів, я не пам'ятаю скільки цього набору вартості, близько декількох десятків тисяч доларів.

р.

Внутрішній парк цитадель схожий на атрію в Мон-Стиль-Меланд у Франції. Повідомляємо скульптуру, яка сидить кучеряво навпроти Мазею.

І це свого роду оглядовий майданчик. Так як місто знаходиться на пагорбі, вид навколо нього далеко і приємно.

р.

Ви можете виїхати за межі замку і блукнути його стінкою.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Наступного разу, коли ви в сирому магазині, ви зможете виявити ці гори на етикетці одного з кращих твердих сирів у світі, Gruer. Ніцца їсти!

417368

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное