Франція: Honfleur, Trouville і Deauville.

Добрий день!

Я вирішив розмістити деякі фотографії моєї поїздки і поділитися враженнями.
Я був щасливий, якщо вам сподобалося тема. Будь ласка, не помічайте занадто багато, це моя перша тема.

34 фотографії

Проксимус
Одного дня з Парижа ми пішли до губернії, до берега англійського каналу. Це Норманди, північно-захід Франція.
По-перше, за 2 години ми поїхали поїздом в міста Деувіль і Троувіль. Ці два міста відокремлюються тільки вузькою річкою. Вони навіть мають одну станцію для 2 міст. А станція називається Trouville-Deauville.
Але відразу з станції ми пішли в інше невелике місто Хонфлер, яке знаходиться в 15 кілометрах від Деувіль-Трувіль.

2,2 км Човен док в Гонфлері.

3. У У улюбленому місці для їсти мешканців і гостей міста. Перший поверх всіх будинків і набережної є твердими кафе. На обідній час майже все було зайнято, важко знайти місце.

р.

4. У Чудовий карусель на дочці. Я думаю, що діти дійсно люблять її.

5. Умань Старі будинки.

6. Жнівень Вранці було прохолодно, перекусити і засихати дощ. Так знімки виявилися похмурими.

7. Про нас Маяк.

8. У Він ближче.

9. Навігація

10.

11. Будинки.

12. Це вулиці.

13.00 р. Троянди в будинках.

380420 р.

14.

р.

15.00 р. Цирку приїхали до Гонфлера і тварин, які прогулялися прямо на стоянці біля цирку. Fotali вже від автобуса, залишаючись на Deauville Trouville.

16.00 р. Це Троувіль. Це було приємно, хоча це трохи прохолодно.

17. Пірс.

8915689

18 років

19.00 р. Від риболовлі човни вивантаження спійманої риби.

20. Шахти шукають прей.

21.

22. Перегляд англійського каналу.

23. Брошури!

24. На відстані ви можете побачити місто і порт Le Havre

25. Пляж в Троувіль.

26. Не було дуже спекотного, не було багато людей купання, переважно сонячного плавання.

27.

28. Церква.

29. Станція Тувіль-Довіль.

30. У цих містах є добре втілювати громадськість. Можливий невеликий автомобільний колектор.

31.

р.

32. Фонтан в Деувіль.

33. Дуже красиво оформлені квіти, різні скульптури і фігурки тварин і птахів.

р.

34. Хонфлер.

Додано1 до [mergetime]1279606867[/mergetime]
Це його.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное