Найхолодніші коти на сітку!

Покажіть вам щось цікаве про найкрутішого кота на сайті!

Сайт компанії Cat Simon www.simonscat.com
20 зображень + багато літер (для перекладу Google)
В кінці ідея для творчості!

1,1 км 1. Напевно, кожен хоча б раз бачив смішні мультфільми про чарівну кішку Simon.
Автор цих чудових мультфільмів – Simon Tofield.
Місцезнаходження: Лондон, Велика Британія (Англія - для тих, хто не пішов до школи)

2. Саймон Тофілд?
Саймон є англійським аніматором, який цікавиться британською дикою природою, живописом, літньою діяльністю і, звичайно, котами.

3. У Чи є Симон кішки в реальному житті?
Він має три коти (або коти) – Хуга, Маісе та Джесса.
*** ОНОВЛЕННЯ! ** Тепер він має 4 коти! Гей, Тедді!

4. У Чому це займе стільки часу для кожного епізоду фільму Cat?
Simon Sam робить всі кішки кіно. Це вимагає до 25 малюнків на секунду анімації.

5. Умань Яке програмне забезпечення використовується для створення фільмів Simon's Cat?
Завантажити Adobe Flash. Сімона малює на Wacom Intuos 3 A4 планшет
(Танкс Комраде Сир для корекції

6. Жнівень Коли відправиться магазин Simon's Cat?
Ми не впевнені. Ми намагаємось відродити якомога швидше.

Р

7. Про нас Хто «Shrooty»?
Він є талановитим дизайнером звуку, який працює на фільмах з Симоном. Якщо ви хочете більше інформації про роботу Шроотта, ви можете відвідати свій сайт www.shrooty.com.

8. У У кінофільмі Симона звучить з живих котів?
По суті, Саймон робить все голос, що діє з його фільмів, в тому числі лука!

9. Навігація Хто тандем?
TANDEM є лауреатом премії Академії, анімаційною компанією на основі Великобританії. Якщо ви зацікавлені, ви можете відвідати сайт TANDEM.

10. Швидкий чат з Simon Tofield - Липень 2010
Ми попросили Симон, щоб покласти його ручку протягом декількох хвилин і попросити йому кілька питань:
В. Зроби більше фільмів про Simon's Cat?
О. Сур! Я дійсно зробив зараз.

р.

11.
Кв.м. Що таке наступний фільм?
Ах. Ха! Я не хочу знайти занадто багато! Але коли фільм закінчений, він доторкнеться кожного власника кота. Ще більше, ніж «Fly Guy»!

12.
Кв.м. Чому ви повинні зробити новий фільм?
А. Після останнього фільму ми дуже зайняти роботу над другою книгою Simon Cat. Я вже приховує, придумуючи нові ідеї і, звичайно, використовуючи сотні нових фотографій.
Ілюстрації для продуктів Cat Simon, таких як щоденник та календар, які так ріфе з новими малюнками, які майже люблять маленькі книги.

13.00 р.
Кв.м. Перед тим як попросити про другу книгу, як виходить перша книга?
А. Вона йшла дуже добре. Книга була випущена в більш ніж 20 країнах і продала понад півмільйонні копії. Популярність книги прийшла як великий сюрприз до мене. Я не знаю, якщо я хотів би це. Але я отримав дуже приємні листи від людей, які розповідають мені, скільки їм сподобалося.

14.
Питання: Що можна сказати про другу книгу?
А. Це називається "Бін Фенце." Це тому, що більшість подій відбуваються на відкритому повітрі. Уявіть пригоди Симона кота, і, можливо, всі інші коти, коли вони знайдуться.
Ще одне задоволення книги – несподівані місця для відвідування Simon Cat. Я дуже люблю роботу над ним, бо це дав мені можливість висловити свою любов до дикої природи і відкрити повітря. Друга книга дуже товста і я дуже щаслива!

15.00 р.
Кв.м. Чи є щось інше, що ви хочете сказати?
Відповідь: Я хотів би сказати дуже велику подяку вам за підтримку і за повідомлення, отримані від людей, які прийняли час, щоб відправити їх на мене. Я раджу бачити всі фотографії людей, які постають на Facebook на сторінці Cat Simon. Дякую за обмін фотографіями ваших котів!

16.00 р. Кішка Симона онлайн:

Офіційний сайт:
www.simonscat.com/index.html

Веб-сайт:
Веб-сайт: www.simonscat.com

Веб-сайт
Підпишіться на відео YouTube Simon's Cat і завжди буде одним з перших, щоб побачити новий фільм про Cat. Всього переглядів доданих відео: 71150375!!!
Веб-сайт: www.youtube.com/simonscat

Facebook - 191 774 користувачів, як це (20.07.2010)
Стати шанувальником кішки Simon на Facebook. Кітові історії та фотографії тисяч шанувальників Cat з усього світу!
www.facebook.com/simonscat

Твитнуть
Дотримуйтесь Симона кішка на Twitter, щоб почути останні новини та оповідання про нього. І якщо ви щасливі, Simon's Cat буде відповідати вам!
www.twitter.com/simonscat

17.00 р.

18 років Тут ви можете придбати книгу «Кіт Симона» (ціна 360 RUB).

З якоїсь причини не продається в Україні.

Книга резюме: Кожен знає цей кіт. У будь-який момент кота є обов'язково: просить їсти, відмовляється їсти, сну, спати, слухати сміття може, ділити мишу з власником, показує здорову самопочуття і / або ж ж життєздатність ніжності, викликає максимальне руйнування з мінімальними зусиллями і так далі.
Дивись на знаменитий мультфільм про кота Simon на папері! У головних ролях: Симона кота, Симона собака, Дварф (гарден), мишей, птахи, їжачки, Симона.

19.00 р. Щасливий Applephone Власники
Ви можете грати з кішка (знімки гри):

20. Спасибі всім японським для кота !!!
Про нас
Як обіцяє, ідея:
У мене є нова гра під назвою Додати кота.
По-перше, потрібно завантажити файл pdf з кішки, розміткою і вирізом. А потім візьміть мегакреативну картину кота. І навіть виграти приз!!!
Ось переможець:

ПС:
Друге місце:

Це просто весело.

Я зробив. Дуже дякую.
Я даю вам ще один комікс.

Додано1 до [mergetime]1279655439[/mergetime]
Звісно, наші надяючі підвіконня можуть не турбувати з друком, забравши папір з нігтьовими ножичками і знайти фото для їх створення. Просто захопити когось! Розмішувати, викласти різьблений силует кота для наступних насадок. Давайте боротися з кішками Симона!

І це дуже актуально - ми також зробили нашу пишну кішку з кіготелем:

початок:

53598015

логічний кінець:

Джерело: