632
Всередині Святославської ГРЕС
Вчора Дмитра Колесєва відвідала Средневрська ГРЕС (Державна районна електростанція - нарешті вивчила правильну декодацію акроніму . . введено в 1936 р., частина обладнання з про той же період.
18 фотографії
Тепер старі турбіни 30-х поступово зводяться. Вони працювали 500,000 годин – є дуже мало з них, що залишилися в Росії.
6133362
Дверна кімната знаходиться в жахливому вогні. Я можу уявити, як важко це тут, коли це 30.
Я не знаю, чому цінні знаки.
Є котли, які раніше працювали на Сталінграді ГРЕС. Турбін No 5 прибув у Свердловську з Берліна. Симмен-Счуккер виробництва. Він був доставлений в 1949 р. (Я не думаю, що вона на малюнку.) По-друге, компанія Siemens знову кладе на GRES, тільки зараз вони вже купуються.
05 мар
06 мар
07 мар
08 мар
, м. Київ
У машинному приміщенні дивно поєднуються відносно нові пристрої і антенилувські метри.
10 хв
11.
"Чиф Іхтіандр Шохмін" )
Автомобільна кімната виглядає неймовірно класно. Такі промислові збірні.
14.
Сенсорні читання записані в старомодному вигляді, на паперових стрічках.
16 мар
62070706
17.00 р.
Тепер іспанські підрядники будують новий блок живлення на СУГРЕС, де все буде добре керуватися, через комп'ютери.
Іспанська мова?
Джерело:
18 фотографії
Тепер старі турбіни 30-х поступово зводяться. Вони працювали 500,000 годин – є дуже мало з них, що залишилися в Росії.
6133362
Дверна кімната знаходиться в жахливому вогні. Я можу уявити, як важко це тут, коли це 30.
Я не знаю, чому цінні знаки.
Є котли, які раніше працювали на Сталінграді ГРЕС. Турбін No 5 прибув у Свердловську з Берліна. Симмен-Счуккер виробництва. Він був доставлений в 1949 р. (Я не думаю, що вона на малюнку.) По-друге, компанія Siemens знову кладе на GRES, тільки зараз вони вже купуються.
05 мар
06 мар
07 мар
08 мар
, м. Київ
У машинному приміщенні дивно поєднуються відносно нові пристрої і антенилувські метри.
10 хв
11.
"Чиф Іхтіандр Шохмін" )
Автомобільна кімната виглядає неймовірно класно. Такі промислові збірні.
14.
Сенсорні читання записані в старомодному вигляді, на паперових стрічках.
16 мар
62070706
17.00 р.
Тепер іспанські підрядники будують новий блок живлення на СУГРЕС, де все буде добре керуватися, через комп'ютери.
Іспанська мова?
Джерело: