Як це зробити: сумки Master Sharov

Є блогер Інше, який працює з шкірою. Пофарбуйте її, ріжемо її, закріплюємо голкою і ниткою, подрібнює її, обгорає її вогнем, а потім цього разу - і ви отримуєте прохолодний шкіряний мішок. Назва майстра Максима Шарова.

19 фото процесу виготовлення сумки

Я пішов до Максима і запитав його показати, як він працював. Ми занурили кальян, мав чай і пиріг, і Макс почав робити сумку прямо перед очима.

«Я колись бачив старий шкіряний мішок. Він був в олії: карбурети кладуть в ній довго. Згодом шкіра розтягувала і мішка взяла форму цих карбуреток. Я дуже люблю сумки та ремені першої та другої світової війни. Я хотів зробити речі з шкіри, щоб він виглядав старий і зношений. Я збираю від виробників шкіри практично необроблений, не приніс до «холодного» стану. Має безліч дрібних отворів і подряпин. Вони залишають в коров'яку по гілках і жалюзі. Всі ці нерівності дуже приємно збити. Поверхня стає живою. й

По-перше, Max фарбує шматочок шкіри. Фарби ретельно фарбують і більше ніж раз.

Потім потрібно взяти візерунок, покласти її на шкіру і намітити форму сумки і точку для шиття.

Шкіра розрізається в шаблоні, отвори вирізаються. Тепер потрібно пробивати отвори для того, щоб потім зшити через них голкою і ниткою.

Макс вирізати застібку ремінців і подрібнити краю шліфуванням каменю.

Ремені готові, кнопки вставляються і зараз потрібно прикріпити їх до чохла сумки.

Це робиться з невеликим, але дуже міцним пресом.

Тепер потрібно відшліфувати краю шматочок шкіри, яка незабаром стане сумкою.

Початок роботи – пошиття. стібок особливий, нитка важка, голка товста. Сидіння щільно.

В той час як майстер в'язує голку з ниткою, на гарячій електричній плитці, пряжка набуває благородного темного відтінку. Головне не забувати про неї.

З іншого шматка шкіри Max вирізати ремінь для сумки і розмітити отвори в ній з лекул.

р.

Робота надходить до кінця.

Технології вже багато років.

Фінальні штрихи.

Габаритний зображення

Остання важлива операція - торгова марка майстра надходить на сумку.

Люди зносу сумок з Шарову протягом багатьох років і з часом вони стають тільки кращими, набувають благородного «досвідченого» вигляду.

Max робить свій власний дизайн сумок, але іноді замовники замовляють йому щось своє, щоб задовольнити свої потреби, на власний смак.

19.00 р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное