Охта рафтинг

З моменту першого посту про полярні Урали закріпили стільки позитивності на сайті, я вирішив продовжити. Я раджу відмивати непристойну, липку теплою водою річки Кареліан Охта. Похід 4KS, на каяках і як завжди в композиції є чайники. Найскладніше було вибрати фото для посту, з цієї поїздки є більше 1000 шт. Фото 48 бабуся. Ми не розбиваємо набір швидко.
У будь-якому випадку, нехай.

1,1 км Прибув у Біломорську. Вид на біле море.

23, Україна

2. Ібід. Почуття, що автомобілі з усієї Республіки суд приніс, концентрація автомобілів на квадратний кілометр недбалий.

3. У Біле море.

4. У Фото на острові на низькому припливі.

3619676

5. Умань Вид з острова.

6. Жнівень Це красива.

7. Про нас Громадський човен під назвою Comet. Це насправді величезний.

8. У Наш острів, але в високих припливах.

р.

9. Стапел. Збір байдарок. До цього місця ми припинили місцевий водій на УАЗ. Шість годин позашляхом виснаження. Табір почався після ночі.

р.

10. Погода

473198

11. Перший раз в кемпінгу. В кінці я задоволений snot.

12. Ранковий табір. Я довгий час відкинув весь поліетилен на користь герметиків. Нехай хлопці гофровані.

13.00 р. Деякі фотографії краси.

14.

15.00 р.

16.00 р.

р.

17.00 р. На дорозі!!!

18. Красивий.

19.00 р. Допускається метр або два.

Р

20. Сонце. Ехое дня.

21. Риба. Риба в основному перч і пік, з часом в хорошому місці гарніуса. Перч і щука на спінінг лову так само, як ви можете їсти.

Р

22. За мною невеликий поріг – злив річки в озеро.

6496654

23. Проходячи поріг. Це дуже проста солома, з кроком метра і половини. Найцікавіше йде до моряка (який передній) - ніс каяк дів, а плавача повністю під водою.

24. Вечеря на воді буває. Варені гриби, копчена риба, холодний чай і гілочка рубають з цукром.

25. Красивий.

, м. Київ

26. Побічні села. Є багато з них в Карелі.

27. Красивий.

28. Острів Духа. Туристи різьбові тотеми і покласти їх на цей острів. У музеї знаходяться твори, які знаходяться.

29. Наприклад, мені сподобалося гітару. Він виготовлений з твердої деревини. В цілому великий вибір тотем - потрібно зробити окрему пост.

30. Тварини дивляться на нас.

31. Хто поставив, що камінь? Природа

519562

32. За скарбами harius живе на зливці з цієї протоки.

33. Знову це невелика, але дуже технічна.

34. Приємно лежати на такий сонячний день і подивитися на небо. За майже рік ця фото була шпалерами на робочому столі.

35. Квіткова ягода. Збірник гілочки раз на чотири роки. З кожним роком росте, але дуже мало. Ми пощастили ягоду, що пельмен.

36.00 Р Похідна ванна ... Це просто чудовий. Гарячі породи, розвести спирт.

37. Добрий поріг. Пасаж.

38. І це пам'ятний поріг Kiviristi - третій крок під назвою Canyon. Чому незабутній - ви побачите пізніше.

39.00 р. Це другий крок Ківіріста порогу. Майже руйнував мене.

р.

40. вона.

41. Фото «Знайди каяк з екіпажем».

42. Ось ми ковбаси... Я зробив. Я пам'ятаю, що я не один, і даваю другу. Я прокинувся з кулдрону, і я закрутила ще десять хвилин.

43. Це спінінг, але каульдро нехай мені йти.

44. Друзі та ті ледь пропустили цей поріг на катамаранах. Але я все одно маю спосіб йти. Я зроблю!

3610Р. 4200Р.

45. Вивіски знову. Покинути, хто курить, він копчений.

доб.

46. Зайдіть, як риба, поїсти 10 хвилин, зібраних стільки ж, скільки необхідно.

47. Остаточний поріг на річці Охта. Дуже технічні. Два з них вирішили піти після перегляду ковбаси.

48. Річка Кем. Після часу цар використав перлини. Чудово цінували прісні перли.

Джерело: http://