Пейзаж в Алясці

Населення Кодіяк на Алясці трохи більше 6 тис. осіб. У той же час, 5 людей подаються цілодобово в пожежному вокзалі, а 3 пожежних вагонів знаходяться в гаражі, готові зламатися в будь-який час. Відкрито двері пожежної станції, а Сергій Доля запросив екскурсію. Ми ніколи не мріяли про це.

24 зображень

По суті, в гаражі є 3 пожежні вантажні автомобілі, 2 амбулаторії та 2 більше СУВ:

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

47

07 мар

08 мар

09 мар

Головний номер в поєднанні з кухнею:

Скеля:

12.

Перед дверима до кабіни є черевики з нижніми штанами - так зношують їх швидше.

Я думав про оздоблювальну пост, але через кілька днів я пішов на пожежну станцію в Канаді. У місті 70000 осіб є 3 пожежні відділення. Це був найменшим - тільки 2 авто і 4 осіб на миті:

759650 р.

Я просто пішов до дверей, званих і був відкритий. Всередині було одне з перших рідкісних пожежних вантажів:

16 мар

Це те, що він використовується для перегляду:

Решта канадського пожежного відділу дуже схожа на американський, з єдиною відмінністю, що в Канаді пожежні автомобілі жовті. Вони виявили, що канадці бачать жовтий краще на дорозі, ніж червоний.

Я запитав, якщо я можу приїхати машину з гаража на сонце. - Будь ласка, не проблема.

20.

Чи можна виїхати всередині і подивитися? - Будь ласка,

22.

до 60254

23.

Ми були здивовані, щоб побачити ці хлопці в гавані. Вони перевірили готовність вогню:

р.

Джерело: