609
Пейзаж в Алясці
Населення Кодіяк на Алясці трохи більше 6 тис. осіб. У той же час, 5 людей подаються цілодобово в пожежному вокзалі, а 3 пожежних вагонів знаходяться в гаражі, готові зламатися в будь-який час. Відкрито двері пожежної станції, а Сергій Доля запросив екскурсію. Ми ніколи не мріяли про це.
24 зображень
По суті, в гаражі є 3 пожежні вантажні автомобілі, 2 амбулаторії та 2 більше СУВ:
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
47
07 мар
08 мар
09 мар
Головний номер в поєднанні з кухнею:
Скеля:
12.
Перед дверима до кабіни є черевики з нижніми штанами - так зношують їх швидше.
Я думав про оздоблювальну пост, але через кілька днів я пішов на пожежну станцію в Канаді. У місті 70000 осіб є 3 пожежні відділення. Це був найменшим - тільки 2 авто і 4 осіб на миті:
759650 р.
Я просто пішов до дверей, званих і був відкритий. Всередині було одне з перших рідкісних пожежних вантажів:
16 мар
Це те, що він використовується для перегляду:
Решта канадського пожежного відділу дуже схожа на американський, з єдиною відмінністю, що в Канаді пожежні автомобілі жовті. Вони виявили, що канадці бачать жовтий краще на дорозі, ніж червоний.
Я запитав, якщо я можу приїхати машину з гаража на сонце. - Будь ласка, не проблема.
20.
Чи можна виїхати всередині і подивитися? - Будь ласка,
22.
до 60254
23.
Ми були здивовані, щоб побачити ці хлопці в гавані. Вони перевірили готовність вогню:
р.
Джерело:
24 зображень
По суті, в гаражі є 3 пожежні вантажні автомобілі, 2 амбулаторії та 2 більше СУВ:
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
47
07 мар
08 мар
09 мар
Головний номер в поєднанні з кухнею:
Скеля:
12.
Перед дверима до кабіни є черевики з нижніми штанами - так зношують їх швидше.
Я думав про оздоблювальну пост, але через кілька днів я пішов на пожежну станцію в Канаді. У місті 70000 осіб є 3 пожежні відділення. Це був найменшим - тільки 2 авто і 4 осіб на миті:
759650 р.
Я просто пішов до дверей, званих і був відкритий. Всередині було одне з перших рідкісних пожежних вантажів:
16 мар
Це те, що він використовується для перегляду:
Решта канадського пожежного відділу дуже схожа на американський, з єдиною відмінністю, що в Канаді пожежні автомобілі жовті. Вони виявили, що канадці бачать жовтий краще на дорозі, ніж червоний.
Я запитав, якщо я можу приїхати машину з гаража на сонце. - Будь ласка, не проблема.
20.
Чи можна виїхати всередині і подивитися? - Будь ласка,
22.
до 60254
23.
Ми були здивовані, щоб побачити ці хлопці в гавані. Вони перевірили готовність вогню:
р.
Джерело: