Вогонь в Рибажанській області

Увечері 29 липня у м. Клепіков та районах Рибажанів виникали природні пожежі. Згідно з очевидами, села Требухіно, Пределці та Крюша вже спалилися, вогонь досягло сіл Келци та Ласковського. 29 липня на сайті GU EMERCOM Росії в Ряжанській області, 20.25 хвилин інформація отримала про спалювання лісової ділянки в Ряжанському районі біля села Передельці. У зв'язку з сильною вітром, до 20 м / с, вогонь швидко переїхала в їзду і пошириться в село. За оперативними даними, 10 будівель горять, 15 осіб державного пожежного обслуговування борються з пожежою за допомогою 9 одиниць обладнання. Не загиблий або травмований. На сайті є начальником Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій Росії в Рибазькій області Олегом Нікіфоровим, робота ведеться до локалізації вогню. За 22 години і 50 хвилин вогонь в с. Крюша Клепіковського району локалізовано, за оперативними даними, 30 будівель постраждали від вогню. На сайті є 7 одиниць обладнання і 17 персоналу. У селі Культуки Клепіковського району, де в результаті горіння лісу впало вогонь до села. 6 будинків спалювали, в тому числі 2 житлові та 4 нежитлові. Є 9 одиниць обладнання і 14 осіб.

Тим часом, за словами голови заборієвського сільського поселення Микола Логінов, ситуація вкрай складна: пожежі горять в безпосередній близькості від населених пунктів Деуліно, Картаноово, Приозерний. З огляду на те, що пожежа дуже швидко і непередбачувана: деякі мешканці не встигли зібрати свої речі і почати свої автомобілі і просто побігти з вогню. За приблизними оцінками сотні сімей вже бездомні. Починалося евакуацію опіків і населення прилеглих населених пунктів. Представники міліції, Міністерство надзвичайних ситуацій, органи місцевого самоврядування на обов’язкові. Автобуси були обладнані евакуйованими - тих, хто хоче залишити, але деякі мешканці залишаються на допомогу пожежників. У Солотчі, Заборі, Полково та Агра Десерт увечері 29 липня запалювання та вода вимкнено. Використовуються дитячі табори. Згідно з останніми даними, пожежа була записана в районі Agra Desert.

На початку мало техніки. Він був лише тоді, коли полум’я вже вирувала, що пожежні автомобілі почали малювати. Кілька будинків стояли перед очима. Наш будинок був в безпосередній близькості від цього пекла, і тільки завдяки вітру, що продувається з нас. ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я За все навколо нас горіння. Пожеження підіймаються з усіх напрямків, але пожежники не поспішають їх вигасити. Вогнегасники натягували пізно ввечері багато автомобілів, водопроводів, тракторів, але коли я особисто пішов там ... пожежні автомобілі стоять ... пожежники курять і отрути жарти, трактори навіть не розвантажувалися з Камазі ... Все над місцем. Вранці Дад пилив ту ж картину... все сумне.

Габаритний зображення

3 хв

4. У

5 хв

р.

6 хв

Требухіно, Молоді собаки
7 хв

Требухіно, Молоді собаки
8. У

66363734р.

Требухіно, Молоді собаки
9. Навігація

Требухіно, Молоді собаки
10 хв

Требухіно, Молоді собаки
11.

П'ятниці... вигорають повністю за 15 хвилин... Є 2 або 3 будинки, залишені з усього села...
12.

Виконавці ... були
13 хв

Виконавці ... були
14.

... були ... Гірський пейзаж, прогулянка на асфальті, дим, прямий/лівий камін...
15.00 р.

р.

16 мар

дилери, від платника до 10-15 метрів до найближчої будівлі «паливо» ... платник розтоплюється.
17.00 р.

18 років

19.00 р.

Вогнегасники йдуть кудись...
20.

У лісі позаду нашого шеду ... ми випаровуємо, невелика смужка лісу на спині відокремлює нас і пекло в попередніх фотографіях ...
Це день поза і немає хмари ...
21.

Курячі клуби над будиночком ... знімають на бігу, перетягуючи цінні речі в машину ... в реальності все набагато страшніше. За 5 хвилин ви почуєте вибухи газових циліндрів за лісом у горілому селі.
22.

23.

Требухіно ... напрямок до червоної
24.

25 фото, останнє ...
Я поїхав з Рязана до кажана з друзями, поспішав так, щоб я не встигли заряджати фото, і мильний ящик, який я взяв з собою, виписав 0.

На 2 м., після прийняття половини нашого будинку, ми повернулися. На в'їзді до сіл з'являється малиновий жовток, з'являється «сніжка» з попелиці, більшість пожежної техніки дивляться на горіння села, місцеві геї з лопатями хоча б якось намагаються запобігти пожежі від поширення до лісу і решта будівель ... решта будинків є картиною евакуації ... все сидять на валізах, які могли б бути зроблені.

Джерело:
...