Аляска. Галібут рибальство

Аляска Сергій Доля. Цього разу він не був мисливським китовим хвостим, але халібут.

Риболовля для halibut виявилася досить різною, ніж я...
24 зображень

Не було дощу вранці, і сонце періодично спробувало розбити хмари:

Після виходу на судно, ми в'яжемо на невеликому човні і пішли ловити halibut, одна з найсмачніших риб світу:

Аляска - дивовижне місце. В середині літа. Якщо було отвір в хмарах, що сонце може побачити через, все буде виглядати холодно і синьою.

Якщо сонце відійшов, все вийшло сірим без життя:

На човні були шість рибалок. капітан звернувся до кожного, і почав готувати приманку.

216177

Він нарізав сардинелла навпіл і кладемо її на гігантський гачок.

Гачок ... oh

Баїт )

Після того, як ми «витягуємо» (тобто просто кидаємо) гачок з напівкілограмовим перекриттям вантажів і чекали на два хвилини, поки він не знизився до 70-метрової глибини. Далі, якщо в хвилину ви не прикусили, то приманку їсти, і все ж потрібно витягнути. Якщо укуси, ви не можете різати, щоб не тягнути гачок від рота халібуту, потрібно почекати пару секунд до тих пір, поки він намагається приманити, і почати обертати котушку. Натяжні на волосінь майже не відчували - вудилища занадто дуб. Через 3-4 хвилини рибу з'явилася на поверхні, а капітан перетягував його в катер і зняв гачок.

За годину і половина такої риболовлі, мій ліктя і я половив 15 половинок, після чого він став абсолютно безперешкодним. Що таке рибальство? Не боротися, не хвилюватися. Швидко втомлюється:

10 хв

11.

капітан бере першу невелику рибу:

Перша радість:

Фото для мене:

Нехай риба йде:

До риболовлі ми придбали ліцензію, під якою ми можемо зберегти 2 риби кожен, тому риба продовжується. Велику рибу вийняти з багорічною:

17.00 р.

Якщо вони вирішили залишити зразок, капітан вдарив його на голову кажаном, розрізати його підвіконня.

р.

... і приховувати в спеціальному відсіку.

20.

На шляху назад я заповнив спеціальну форму, де я «прокинув» мій брат, який живе в штаті Флорида (уважно, вони не надсилають рибу в Росію). Через кілька днів він отримав:

(Б)

22.

Пройшов інші рибалки на березі. Вони чудово вішують рибу.

Місцеві майстри майстерно змішують рибу.
Вибачте, що відразу ж не вказали номер фото в колекції
Все про обробку.

Джерело: http://