Про дівчину Катя, осередку суспільства та СРСР

1986-87, дуже початок перстрофії, глазность і прискорення, потепління відносин з США, залізна завіса тріскається трохи, ми вже намагаються бачити один одного в цих тріщинах.
Ось фотоальбом опублікований в Milwaukee, США, про радянську дівчину Katya.

Далі автор, vsiaco.

проста російська радянська дівчина Katyusha кастинг авторів вдалося

р.

Весь час
Моя мама мала це капелюх. Коли вона була вологою, вона виглядала як срібна їжака.

стільчики і стільці, які постійно перетягують колготки ... порослі, фартухи (чорні для кожного дня і сліпучі білі святкові), вовна «розгортання» плаття. це життєздатність, що колір болючий похмурий ... але зав'язки на них виявилися. Але якщо краватка пропрасувала весь час - це тьмяне, мені довелося купити новий. 11 ст.
Студент, який сидить в центрі, з грамотою! є також, ймовірно, cipher lock, я мав один (хоча дівчата не допускаються).

І не чіпси для вас!
здоровий дитячий обід: морква і пеа суп, і поживний стрункий желе (як і раніше компот з висушеними фруктами, що поширюють і, частіше, чай з алюмінієвого величезного чайника, на якому закривається напис «Чай»). є ще брак ковбаси і пюре ...

Не запустіть!
Ці хлопці тепер 30-35 років.

жінка воля з крутими сторонами і пишними щіками. Повернемо за лаштунками, скільки ковбасок, курячих і сушених фруктів, отриманих на виписок з якихось причин, не були в цих сковорідках.

р.

У мене була така ж книжкова підставка, і я був непоганим A.D. тому, що я був розумним, але жахливо лази.

Я мав майже той же стіл з лексігласом, під яким були вставки обгортань і ясен, листівки з кошенями і пара фото. і телефон був таким же, тільки червоний, він нечівся так гучним диском.
І маркери! які висушували дуже швидко і кологне заливають в них, щоб...

р.

Стіл схожий - з полицею під стільницею ...
Але я не мав стільця... був стілець з високою спиною і лампою був менший, коричневий назовні, і всередині плафона був білий, мої коти люблять спати під ним на підручниках... Блійїн, не стільки затишна як зимовий вечір, алгебра, чай з лимоном і тріскером, темрява навколо і тільки лампа, а під нею - пухнастий коток розтягував над синусоїдами і котангенцями )

Історія СРСР. Ах ... Узагалі були чудові колекції з історії, з виверженням з фантастичних книг за певним періодом: війна або реформа.
4 клас, Катюша, тобто 10-11 років.
На телефоні я не говорю багато про уроки... завжди були цікаві теми.
Що знайомий бюстгальтер!

пельмені! так, так! нагадує дитячу мозаїку. Пельмені виявилося невеликим горохом.

Коли місця для гостей не вистачало, ми виходимо і кладемо полицю між кріслами. вона виявилася лавкою (головно не вдалося отримати одну з тих, хто сідає на краях)
Міжнародна ситуація і Гондурас! Афган вже над.
торти, юм. що було «Київ» з замою! Моя мама любила "світ"...
«Наполон» також був славний: два коржі і між ними лікують як солодке вершкове масло. Я його в деталях: тістечка окремо, вершки окремо.

Чай «Три ельфанти» – «Байкал» та радянська шампанське – це ідеальний вибір.
Різдвяна ялинка прохолодна, нехай штучна. мій дідусь дав мені штучний, але це було страшно - повністю пластика, його гілки нагадували хвостик і згин, переплетені в сучки, він явно не відстала пара кріплень. слова не можуть перенести те, що нічник. але ми одягаємо його і любимо її. бо, по-перше, це був подарунок близьких, по-друге, це не так помітно для дощу ) і свята!

Ми не мали такого роду гри ...
Мій батько і я рідко відіграю, переважно в країні, в dominoes. "Той не роги!", він попереджав мене кожен раз, але я не міг втратити і мовчазно скидати пазли на чорних бляшках ...

Cyclops від X-men ... тільки він не знає про це, ймовірно, )
І ні джинси, перевірте його!

Пионерський табір * подрібнила свербіжний сльоз і занурився в спогади * змащує сусідній загін з зубною пастою, розкажуть історію чорної руки під ковдрою з ліхтарем, отримайте свідоцтво на активність в танцювальних і застосувальних колах, втечу через отвір в паркані за територію, скручуємо вафляж з папою з сусіднім загіном ...

Ми піонери, діти робітників!
або
Вигин жовтої гітари, ви чуєте обережно, рядок зі шматочком ехо буде проколоти щільною висотою!
А також запечена картопля! пам'ятка?

Автомобільна механіка є дуже гарною професією!
Моя тата навчалася бути судном механікою, але він згодом став співробітником, хоча він був в управлінні механізацією.

Коли мій мама - це медсестра, це чудово.
Але моя мама була синьо-коларова, теж, статистика і економіка, і «офіційна романтика» все ще дивилися.

Зараз немає такого фантому, авторитетно оголошувати! курка жовта, ефервітуюча, пучок в носі ...

Я не знаю, що гра.
Але я любив морський борт і міні-саулінг (одна гра 15 kopecks).

Я завжди пропущений.
До речі, мій тато використовується для того, щоб піти на машини з мене теж, але він дивився мене грати більше.

р.

У курортах були популярні такі ваги.
Геленджик, холодне море, гальки, Ескімо і багато, багато вишні. «Дон блакитний, небо синій, Дад сильний, мама красива»

Нормальна зима, мінус 25 нижче нуль, не тепла гниль.
Фільм, плакат якого на фоні, був знятий Соловйовом, тим самим, хто знімав «АСУ».

р.

модна дівчина, ви погоджуєтесь? tan і blown черевики ... тільки Ushanka pumped вгору. на своєму місці повинна бути ала-буденька з поми )

Вони вічні ... і всесезонні!

Зареєструватися

Джерело: