Можлива допомога пальникам

Журнал журналістів Відтінки сірого

Три годину ранку, квартира Ігоря Черського схожа на в'єтнамський ринок - все безкоштовне місце на підлозі підливається мішками і ящиками. Кілька днів тому він написав пост про збір речей для опіків. На даху набивають три позашляховики і два канцелярські вагони, вирушають в поліанську школу-інтернат, там тимчасово розміщують опіки Ряжанської області. Ми їздимо в димі, повністю неможливо дихати ближче до Рязани, видимість мінімальна. У місті жінки дихають у головокавтобусів на зупинках. Знаходимо в село Ласковського і починаємо запитати спосіб, де пансіонат з пожежниками знає кожен.

29 рис.

р.

Речі починають розбиратися відразу, хтось скаржить, що допомога від централізованих точок збору не досягне їх, хтось навпаки говорить про те, що поки він дізнався про привезені речі і закінчує до першого поверху, всі найнеобхідніші речі розбираються.

Ігор намагається продемонструвати "продукт":
до І ось нові жіночі сорочки!
Щось тітка займає цілу упаковку двадцять і відправляє її. Вона, ймовірно, поділиться з іншими.

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

Р

08 мар

Я запитую на відвідування. Не більше одягу. Необхідні побутові товари: мило, шампуні, зубні пасти, щітки, підгузники ...

10 хв

Вид з вікна. Не тільки на вулиці, але і в усіх кімнатах школи-інтернату. Кожен просить привезти шанувальників і скаржаться на страшну спеку.

р.

У кожному номері є телевізори з супутниковими каналами. Але на 12 серпня кожен знайдеться до спортивної бази Vityaz - школа повинна бути підготовлена 1 вересня, а кухні немає.

На зворотному шляху я збираюся до їдальні.

14.

р.

15.00 р.

Склад теплого одягу

Ми йдемо в Ласково з двома опіками, на шляху ми зупиняємось в штабі Міністерства надзвичайних ситуацій, щоб надати респіраторам.

У штаб-квартирі Міністерства надзвичайних ситуацій наш подарунок вітається - багато тут, як правило, прогулянка з незахищеними бандажами від грипу. Прийняти більше, а також пожежні шланги, насоси, бензопили, консервовані продукти ... Трохи божевільний. Як Ігор сказав, в цілому, це так, коли бандитів вступають в будинок, а копси попросять отримати їх пару Калашников, щоб зробити їх обов'язковим. Але ті, хто дійсно віддає перевагу пожежам, не до порівняння і аргументів про відбійні гроші, вони чіпають на будь-яку можливість отримати принаймні щось.
Є багато різних технік, але шукаючи з боку, це незрозуміло, чи достатньо. Пожежний Porsche, Pajer, Krusakov і Thean не видно.

Завжди автобуси з волонтерами. Вони діляться на дві різні категорії: локальні та відвідувачі. На своїх ногах місцеві мешканці скаржаться, що пожежі загасали всю ніч, а емчезники в цей час не змогли дістатися до них.

Відвідування волонтерів – представників трьох молодіжних політичних організацій. Найяскравіше - наша 2.0. З білими вітринами, ляпасами і прапором.
до Що ти чекаєш?
до Ми просто прибули, на 10 годину будівництво буде, потім вони дадуть завдання.
до Щоб вивести вогонь в ляпасах?!
Ті, хто зношує ляпаси, підуть до добровольців.
- Ах.

Друга група молодих людей – «Дружина». Також непідготовлені, крім того, без прапора і курток, але в футболках їх організації.

Єдиний, хто думав про те, де вони збиралися стали.

23.

Ще один страшний дефіцит.

Р

Ми доходимо до с. опіку. У цьому селищі помер два люди, і ніхто не замислюється про тварин.

Єдине, що другий пальник Костя знайшов на місці свого будинку - це іграшка скидання. Він має два дітей і дружини сліпих. До того, як вони були розбиті, він працював тут лісником і був відповідальний за вогонь.

Не може переходити в групу людей.

Місцева перевірка посвідки на проживання та облік даних. Чоловік з камерою приймає своє слово для нього.

Я приймаю пальників до школи-інтернату. На в'їзді запитайте мене, де я приходжу від і попросіть мене показати мій ID. Для того, щоб зробити все необхідне:
до Ми були в сім ранку.
- Замовлення було отримано ... для того, щоб уникнути ... запис даних ...
Лікар працює, інша дівчина займається відновленням страхових полісів.

Джерело: