Допомога птахів: миття автомобіля своїми руками

На сайті Союзу щодо захисту птахів Росії розповість, як зробити миття автомобіля для птахів. Фотограф Сергій Сморовоз Вимикаючи клумби в країні, він помітив, як дві птахи ватні в бризки шланга поливу, просто в місці, де остання мала безтурботність, щоб дати потоку.

Птахи були настільки гарячими, що вони дозволили підходити до них майже 3 метрів і не летять, цікаво дивляться на зібрані люди і продовжуючи бризуватися і пити воду. Усвідомляючи, що це гаряча зараз не тільки для людей, Сергій думав про автоматичні пристрої. В кінці він прийшов простий спосіб допомогти птахам, доступні для багатьох.

3 фото + літери Сморовозь

Майже відразу, я почав працювати з інженерною ідеєю створення автоматичного пристрою, який відрізняється від банальної чашки води, в якій вода випаровується швидше і більше бризок, але при цьому не занадто складний і дорогий дизайн. У мене були пластикові пляшки різних розмірів і обсягів, і я вибрав цей матеріал.

Я взяв круглий паз (не квадрат) на 5 літрів, які продали звичайну питну воду і пляшки 2 літрів, від мінеральної води. У обох контейнерах кришки мають різний діаметр, свердлити їх точно в центрі, підключеному болтом і затискати двома горіхами з мивальцями. Пляшки потрібно вставляти один одному, щоб різьблення покривів, а перші і другі були на одній стороні.

Потім він підрізав велику канавку (5 літрів) так, щоб чаша утворилася з ниток до різальної лінії, а отвір діаметром близько 1 см був виконаний в пляшці (2 л). Відстань від шиї пляшки до отвору в пляшці повинна бути менше відстані від різьблення бункера до краю чаші великого бункера. Коли він з'явився разом, це пляшка.

Суть цього дизайну полягає в тому, що як тільки вода через отвір в пляшці досягає рівня цього отвору, чаша перестане заповнювати відразу. Якщо вода знижується, знову, поки рівень води нижче цього отвору і чаша поповнюється відразу.

Іншими словами, якщо птахи пити воду з чаші, вода в мисці буде до тих пір, поки є вода в пляшці, і це майже 2 літри і ці два літри не відразу заливати на землі і випаровувати, але буде споживати поступово. Залишилося наповнювати пелюшку водою і зафіксувати її на дереві.

«Найперше, птахи були дуже війні нового об’єкту на їх території. Перший для вивчення плетені ubiquitous сиськи. По-перше, вони перевірили об'єкт від безпечної відстані, потім деякі з них намагалися пити воду, а потім партія вирушила повне гойдалки. У новому ставку синці почали пити і плавати. Шукаю все це з бока за синіми почали витягувати вже і нугець. Незабаром стартувала черга для п'ятниці і звичайного стрибка птахів. й

Джерело: