Гість з туману або «Гело в тумані»-2

Ось 11 зображень і листів.
1-й
Не секрет, що все смокче і сумне. На дачі у мене є те ж, удачливий і дим не відчувається багато. І другий день, туман очищається. З цієї фольги прийшов несподіваний гість. І, помітивши, що він приніс до великого пальця, привертаючи увагу.

2,2 км

Я мав взяти його в руки і влаштувати невелику фотосесію для гостя. Спочатку клину боялися і сіли в долоні своєї руки досить напружені. Це правда, що якщо вони починають харчуватися? Буває.

3 хв

4. У

Після того, як сироватість переважалася і неправдива їжака, що застрягла ніс і очі спочатку.

Гість з туману або «Гело в тумані»-2 р.

5 хв

Опанувавши і зрозумів, що він не збирався їсти, він почав вивчити область від незвичайного кута.

6 хв

Я зрозумів, що потрібно було консолідувати позиції в довірі дикої звіри і взяв його до дому, щоб пити молоко. Так, шкода, у мене немає самовар з ялівцем гілочки. Я не маю фотографії. Я боївся відлякати цей відповідальний процес з спалахом. Він добре подається і шукає в будинку. Він зрізався і збивається. Я мав бути впевненим, що я не впав з ручного.

7 хв

Добре, як вони кажуть, трохи, тому він пішов назад. Але я не можу заперечувати себе насолоду від покладання живота. Живіт тихо сидів на коліні, не намагався втекти, і здавалося б, насолоджуватися погладжуванням.

8. У

Так! Коли їжачок не боїться, його можна прасувати.

9. Навігація

10 хв

Це наша злажена лапа. Він реальний предатор. Помилки, мишей, дивитися! Ви платите.

11.

Він кладав живог на твердому грунті, оскільки його матір вже демонстрував ознаки хвилювання. Так! Я забув, щоб розповісти вам. Навколо в темряві і туману виграли великий і дуже незадоволений поведінкою сина / дочки живого. Я думаю, що їжачок отримає палицю для своєї поведінки. Останні фотографії Глингога сіла поруч з ним, а потім повернулася в туман до матері-глину.

Всі

Джерело: