Фотографії, що приймають під час поїздки в Намібію.

Олександр Грек, редактор російської версії журналу «Гоографія Traveler», публікує свої фотографії, зняті під час поїздки до Намібія. З цього питання ви дізнаєтеся про жителів країни - етногрупи Хімбу і Herero.
19 фото + листи автора
через jelll
1,1 км Мама Йогобу

Люди племени Гимбу - візитна картка Намібія. Кожен любить падати людей змащуються з запахом і веде майже примітивний спосіб життя. Мені важко сказати, як реальне село, яке знаходиться недалеко від сучасного села Пурош. Відносно сучасні, звичайно. Але Хімба дійсно живе як кам'яний вік людей.
2,2 км Хімбу бабуся

3. У Три дівчат Хімбу з села для води

4. У Папа йогобу

5. Умань Дитячий садок

6. Жнівень Голова села Гембу. Я думав, що він виглядав як актор Morgan Freeman. Деякі види експресії очей. Або, можливо, далекий родич. І сині очі (якщо ви дивитеся на ірисі) спочатку рубали мене, як я думаю, африканські очі мають сині очі. Тоді я сказав, що цей катаракт, який не лікується, створює цей ефект синього шапки.

Р

7. Бабця йогобу. Якщо хтось пам'ятає роман Хаггарда «Кінг Соломона» – він пам'ятає, що це, очевидно, старий Гагул, який жив за сотні років і не змінився на всьому вигляді. А пригоди Хаґарда відбувалися десь в сусідніх місцях.

км

Хімбу, Тера і Леви
В останній день в таборі на узбережжі Скелета ми їздимо в зворотному напрямку з узбережжя. У пустелі є тільки без життя. Зовні парк у віддаленому степу раптово стоїть новий знак – увага на обмотувальних дорогах. Поблизу знаходяться сотні готелів Базе. Елаїн називає їх оригіналами. В одній точці ми помітили родину майора на пагорбі. Вони дивляться з трави і дивляться нам. У правій під горою є ще один табір з розкішними лоджами, оскільки Елайн говорить, що вони встановили Інтернет і зараз часто туристи замість того, щоб подорожувати по сусідству, сидять на широкому сайті світу.
Про «країну російську» в таборі на Свелетівському узбережжі. Він прийшов з розкішною білявка, провів кілька днів в дорогий табір, не ходив в будь-яку точку, але тільки відверта горілка весь день і перетягував блондинка в будинок. Всі Звісно, я уявляв його приїжджати додому і говорити про пити горілку в Африці. Варто літати, що далеко.

Незабаром ми приїжджаємо в село Пурош – кілька десятків квадратних будинків стоять на відкритій до всіх вітрів рівнини. Вони не виглядають як будинки, вони виглядають як контейнери. Тут живе Herero люди - жінки мають старовинні сукні і дивні капелюхи, що робить кожну леді схожою на молотканий акула. У декількох кілометрах знаходиться традиційне село Хімбу. Деякі погані хати змащують червоною глиною. А багато місцевих жителів, як червоний. Вони змащують запахом з домішками - вважається, що ця суміш захищає людей від сонця і комах. Вони потерті з цегляним порошком від голови до пальця, дівчині плетені в косичках, а також під шаром «подрібнювача». Поступово цей колір заповнює все навколо – килими, підлогу, стіни... Ми допускаєтьсямо в село і спеціальний довідник супроводжує нас в колі до кожного хата. Хімбу використовується для туристів, вони роблять ремесла, вони живуть. Коли стара жінка розбиває місцеву ціну на дерев'яну слон, навіть Елаїн потілює її голову. Але я не можу говорити про стару жінку в лосини.
У машині в дзеркалі я раптом бачу, хто схожий на чоловіка з племени Гімбу. Я вірю себе, частина фарби йогобу переїхав до мене.

9. Навігація Дівчина просто переглядає.

р.

11. І хлопець спостерігає мене близько дивитися дівчина.

р.

12. Діти грають з м'ячем, як і всім іншим.

13.00 р. Стара людина робить ремесла - тоді все це продається туристам

14. Шукаємо її очі, важко не купувати деякі речі.

15.00 р. Фестиста з племени Туторо. Мрія, не жінка.

16.00 р. Тутро хлопчики миють по вулиці. Але ембрація прийшла лише тоді, коли я почала зйомки.

17.00 р. Допомогло місцевим підприємствам. Так говорити, соціальний тягар. Щодо допомоги Абрамовичу в Чукотці

18 років У футбольних полях чітко відсутні.

317580

19.00 р. Намібійці дуже красиві. Ви можете зробити це прямо на подіумі.

Р

Джерело: