363
Цитати: Це Munchausen.
Марк Захаров, СРСР, 1979 р. Сценарій: Григорій Горін.
С ***
Мисливець: Чи можете ви сказати, що людина може підняти своє волосся?
Маунтан: Я буду! Уважна людина повинна робити це вчасно.
С ***
Маунтан: Церква повинна бути безглуздою любов'ю.
Ніжний!
Маунтан: Всі любов законні, якщо це любов.
С ***
Мартха: Пам'ятайте, коли ми зустрілися Шекспіром, він сказав, що всі любителі одягу, щоб зробити більше, ніж вони можуть, навіть не робити те, що вони можуть. ?
С ***
Маунтан: Я не боятися здаватися смішним. Не кожен може дозволити собі.
С ***
Munchausen: У Німеччині ім'я Müller схожа на відсутність.
С ***
Маунтан: Так, ніжники! Я запросив вас розповісти вам найнеприємніші новини! Хелл, це чудова лінія, щоб почати гру. Ми хочемо, щоб допомогти вам.
С ***
Ісус Христос! Ви повинні вбити чоловіка, щоб дізнатися, що він живий?
С ***
Маунтан: Пам'ятайте, що архімеди були з нами, він сказав: "Любо є теоремою, що ви повинні довести щодня." ?
С ***
Маунтан: Я знаю, що ваша проблема. Ти занадто серйозний. Розумне обличчя не є ознакою розуму, Господи. Всі припливні речі на Землі виконуються з цим виразом. Посмішка, ніжники ... Посмішка ...
Я побачила його в гранату.
Джерело:
С ***
Мисливець: Чи можете ви сказати, що людина може підняти своє волосся?
Маунтан: Я буду! Уважна людина повинна робити це вчасно.
С ***
Маунтан: Церква повинна бути безглуздою любов'ю.
Ніжний!
Маунтан: Всі любов законні, якщо це любов.
С ***
Мартха: Пам'ятайте, коли ми зустрілися Шекспіром, він сказав, що всі любителі одягу, щоб зробити більше, ніж вони можуть, навіть не робити те, що вони можуть. ?
С ***
Маунтан: Я не боятися здаватися смішним. Не кожен може дозволити собі.
С ***
Munchausen: У Німеччині ім'я Müller схожа на відсутність.
С ***
Маунтан: Так, ніжники! Я запросив вас розповісти вам найнеприємніші новини! Хелл, це чудова лінія, щоб почати гру. Ми хочемо, щоб допомогти вам.
С ***
Ісус Христос! Ви повинні вбити чоловіка, щоб дізнатися, що він живий?
С ***
Маунтан: Пам'ятайте, що архімеди були з нами, він сказав: "Любо є теоремою, що ви повинні довести щодня." ?
С ***
Маунтан: Я знаю, що ваша проблема. Ти занадто серйозний. Розумне обличчя не є ознакою розуму, Господи. Всі припливні речі на Землі виконуються з цим виразом. Посмішка, ніжники ... Посмішка ...
Я побачила його в гранату.
Джерело: