Як зробити коротку плівку з низьким вмістом

Виброхвост

За вихідні ми вирішили не витрачати час, тому ми пішли і зробили наш третій мікрофільм! Цього разу ми підіймали процес більш відповідально і підготували фотозвіт з зйомки.
Фільм запланований на прем’єру в журналі, але в той же час, насолоджуючись фотографіями.

Автор майже всіх фото мауна_квазі

21 фотографії

Коли я прокинувся і розуміла, що ми були відсутні. У нас є природний дим. Не потрібно орендувати димову машину! Ми не мали бізнес-плану на цей день. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Зібрали пропси і все, що нам потрібно, щоб стріляти і посунути на найбільш фактурне місце я знаю, мої дерева.
Дивитися на красу.

03 мар

Місце було обрано, половина скрипта була утворена в моїй голові, коли ми їздили в мікроавтобусі. Тепер мені довелося зробити заливку. Це не займе мене довго.
Зустрічайте зірки нашого фільму:

В рамках проекту псевдоніма Сергій Буш

І це обличчя вже відомо багатьом від наших перших проектів «Поштанка» і «Граблі» - мауна_квазі

Ось ще один учасник знімальної бригади, без якої навряд чи можна знімати щось. Дякую батькам за камеру і моїм друзям! Якщо ви додаєте камеру, то це найкращі подарунки мого життя.

Так ми пішли на місце, підібрали потрібну текстуру. Я поставив камеру.

р.

У акторів змінився одяг і одягнув

І ми почали зйомки.

Пояснюючи супер-таск до актора

І дій!

Тим часом в небо з'явився повний місяць.

- Захищає знову! Де помічник директора? Безпека Отримайтеся! Я бажав кричати, але у нас немає ніяких опіків.

р.

Ми переїхали на другу сцену і я пішов додому, щоб отримати воду, яку ми не забули.
Насолоджуйтеся пам'ятками нашої природи. Яка краса, після всього!

Натюрморт

І ми знову знімаємо!

Габаритний зображення

Справжній аристократ!

Не тільки при створенні великого фільму, що виникають труднощі з умовами зйомок. Я повинен боротися з відчайдушними загартками, щоб поставити камеру в правильному місці!

Якщо хтось говорить вам, що на множині фільмів, за які гроші не сплачуються, не весело – не вірити. Смішні моменти, не включені до фільму, не менше, і, можливо, більше!
Художник-спліт

р.

Старошкільні актори можуть втілювати!

514380 р.

Ось ми йдемо, хлопці! Гриби! Я маю на увазі, кінець!

Джерело: