780
Wi-Fi своїми руками
У випадках, коли витягування проводів неможливе, а сітку кріпиться в міру необхідності. Наприклад, якщо провайдер не хоче підключити приватний будинок до Інтернету. Як ми змогли вирішити цю проблему. Вартість всіх матеріалів виявилася близько 2000 рублів. Плюси покупки від провайдера облікового запису.
Wi-Fi маршрутизатор DLink DIR-300 ------------------1300р
Контейнер для їжі -----------------
Пряма антена TP Link-------------------------------------830p
Фольга і конструкція ізоляції-------------------------
Клейний момент і герметик -------------------------------------------
Залізні і бари, знайдені в ярусі --0p
Пакет Selika-gel ------------
П------------
Скотч-------------------------------------
Всі матеріали, які я відмітив 0 рублів, були знайдені в родовищах гаража.
Відстань, що вдалося подолати 480 метрів. Signal level 2 "stick", швидкість 54 Мб / с. Набір "проксі", яка вже розподіляє Інтернет від мене на міді до інших шести сусідів, в кінці Інтернет також приносить мені прибуток.
Як рефлектор, звичайна їжа фольга.
Wi-Fi маршрутизатор D-Link DIR300
1989-2010 рр.
захисна обсадка проти вандалів, яка може знизити щось на нашому пристрої. І захист від дощу. Шматочок очищеного заліза (поставлення в гаражі)
Пластикова ємність для їжі, в якій буде розміщуватися вимикач і виготовлений з жорсткого аркуша, стала кронштейном для кріплення цього дива.
І звичайно, наш улюблений пляма. Ми збираємо цю структуру.
Зберігання контейнера з підробкою
Поставте перемикач всередині.
Ми кладемо мішок гель-лаку всередині, щоб не було вологи.
Ну, шматочок ізольований.
Ми закриваємо весь чохол кришкою, загортаємо все скотчем, природно чекаємо отвір для виходу дротів, які кладемо в пластикову гофровану трубку. Потім отвір заповнюється герметиком.
Ми кладемо це диво на стіну будинку, який має інтернет, вказуйте його в нас. Підключіть перемикач до мережі живлення і до мережі провайдера, налаштуйте, пароль (навіть пароль, а потім вболівальники безкоштовного інтернету збираються під вікнами)
Це дистанція і напрямок від будинку чоловіка, який дозволив мені встановити мій пристрій в будинок.
В домашніх умовах я поставив серваку з Wi-Fi мережевою карткою і налаштовуваний проксі, який розподіляє Інтернет своїм сусідам. Серак в мансарді, загорнуті в нашому улюбленому оформленні. Зовнішня антена відображається на даху, загортається пластиком.
Що таке антена.
Ізоль і ущільнення.
Додано1 до [mergetime]1281619524[/mergetime]
Цей дизайн працює на рік і навпіл, не єдиний розрив, приносить щастя у вигляді Інтернет для дуже дешевих шести сусідів з необмеженою швидкістю 2 MEGABIT / s!!!! і локальна мережа провайдера зі швидкістю до 3 MEGABIT / s !!! Легко пережили заморозки до мінус 35 градусів і відмінно працює на сонці при температурі плюс 50.
Джерело:
Wi-Fi маршрутизатор DLink DIR-300 ------------------1300р
Контейнер для їжі -----------------
Пряма антена TP Link-------------------------------------830p
Фольга і конструкція ізоляції-------------------------
Клейний момент і герметик -------------------------------------------
Залізні і бари, знайдені в ярусі --0p
Пакет Selika-gel ------------
П------------
Скотч-------------------------------------
Всі матеріали, які я відмітив 0 рублів, були знайдені в родовищах гаража.
Відстань, що вдалося подолати 480 метрів. Signal level 2 "stick", швидкість 54 Мб / с. Набір "проксі", яка вже розподіляє Інтернет від мене на міді до інших шести сусідів, в кінці Інтернет також приносить мені прибуток.
Як рефлектор, звичайна їжа фольга.
Wi-Fi маршрутизатор D-Link DIR300
1989-2010 рр.
захисна обсадка проти вандалів, яка може знизити щось на нашому пристрої. І захист від дощу. Шматочок очищеного заліза (поставлення в гаражі)
Пластикова ємність для їжі, в якій буде розміщуватися вимикач і виготовлений з жорсткого аркуша, стала кронштейном для кріплення цього дива.
І звичайно, наш улюблений пляма. Ми збираємо цю структуру.
Зберігання контейнера з підробкою
Поставте перемикач всередині.
Ми кладемо мішок гель-лаку всередині, щоб не було вологи.
Ну, шматочок ізольований.
Ми закриваємо весь чохол кришкою, загортаємо все скотчем, природно чекаємо отвір для виходу дротів, які кладемо в пластикову гофровану трубку. Потім отвір заповнюється герметиком.
Ми кладемо це диво на стіну будинку, який має інтернет, вказуйте його в нас. Підключіть перемикач до мережі живлення і до мережі провайдера, налаштуйте, пароль (навіть пароль, а потім вболівальники безкоштовного інтернету збираються під вікнами)
Це дистанція і напрямок від будинку чоловіка, який дозволив мені встановити мій пристрій в будинок.
В домашніх умовах я поставив серваку з Wi-Fi мережевою карткою і налаштовуваний проксі, який розподіляє Інтернет своїм сусідам. Серак в мансарді, загорнуті в нашому улюбленому оформленні. Зовнішня антена відображається на даху, загортається пластиком.
Що таке антена.
Ізоль і ущільнення.
Додано1 до [mergetime]1281619524[/mergetime]
Цей дизайн працює на рік і навпіл, не єдиний розрив, приносить щастя у вигляді Інтернет для дуже дешевих шести сусідів з необмеженою швидкістю 2 MEGABIT / s!!!! і локальна мережа провайдера зі швидкістю до 3 MEGABIT / s !!! Легко пережили заморозки до мінус 35 градусів і відмінно працює на сонці при температурі плюс 50.
Джерело: