Стара фабрика, Stalker, фантазія та мутанти. . й

З тих пір, як було таке п'яти, і є люди на ресурсі, які зацікавлені в всіляких кладкових промислових об'єктах, я постараю короткий звіт про відвідування цукрового заводу, до тих пір, поки порівняно недавно один з п'яти найбільших в Україні і надав робочі місця понад тисяч людей.

Завод знаходиться в Західній Україні, дуже часто відпочиває в тих місцях і прагнення відвідати цей об'єкт був народився, коли він працює досить нормально. У свою силуету привертали мене і пообіцяли цікавої прогулянки разом з можливими неприємностями.
02 мар

Але в той час ця прогулянка неможлива, тому що рослина діє і охороняв суворо, як будь-який інший стратегічно важливий об'єкт, навіть для сільськогосподарських цілей.
03 мар

Будівлі заводу були побудовані в кінці 19 століття і не втратили архітектурну привабливість.
04 мар

р.

Ось де можна вкрасти цеглу! Але до тих пір вони не отримали багато, перш за все, завод був зарахований і вкрадене обладнання. Тоді прийшов поворот і простий метал ...
05 мар

Покинута гомілка рослини і викликає суміш страху і хвилювання. Я закривав очі і уявляю себе в грі. Все продовжується, якщо уві сні. Моя лінза перетворюється на оптичний приціл, тригерну кнопку в тригери, проходячи через завод в небезпечну місію.
06 мар

Віддаленість об'єкта з туристичних маршрутів зберегла його від рейдів квестів і відвідувачів випадкових, на стінах не знайдеться написи, теги, теги, тільки мох і вологістю. Тільки загроза і невідомо. Тільки спосіб вперед. Відступ
07 мар

Р

У решті вентиляційних шахтах, навіть в незграбній погоді, іржі і деякі з гум постійно чути. Уява зображує щурів та інших істот, які краще не зустрічаються. Але ви повинні зіткнутися з ним. Я чуйно готую для цього, хоча я не знаю, з якої сторони очікувати небезпеки.
08 мар

На цій точці реальність того, що відбувається, залишає мене повністю. Місце перед нею пішло від нормальної збою бути епіцентром ракети, що його вдарив. бетонні стелі бункера проколюють прямим ударом. Тут з'явиться мийка. Місце чітко заражене ...
09 мар

У моїй уяві деякі тіні постійно рухалися по стелю, зникають з зовнішнім виглядом ліхтаря або камерного спалаху. Я відчуваю, що я не тільки тут.
10 хв

лічильник розтріскував нервозно, що показує надлишок допустимого радіаційного фону десять разів. Я намагаюся не дихати, мій оптика стає важче. Збільшення імпульсу.
11.

Незважаючи на прохолодне повітря, я миттєво отримую гарячу – там були копати в стіні заздалегідь, я повинен працювати до них через підвісні фітинги і зламану цеглу. Прозоре місце, щоб отримати через. Чи можна тримати?
12.

Важко знайти себе в величезній кімнаті три поверхи високі. Це колишній магазин. Стеля ріжуться, підлога демонтується, перед собою величезний авіаційний вішалка, освітлений сліпим світлом, проникаючи через численні отвори в даху і порожні віконні отвори. Небезпека темного закритого простору пройшла, але я не відчуваю себе в ease, що говорить мені, що є зустріч попереду мене і що це не принесе мені нічого хорошого.
13 хв

Мої стопи піднімають пил, в яскравому світлі він висить без руху в повітрі, запобігаючи заточуванню оптики. Поступово, тривожність будується, мозок бездоганно обробляє нову графічну інформацію, всі почуття заточуються до ліміту, я чекаю.
14.

Я прогуляюся порожньою кімнатою, дивлюся, займіть знімок, і зайдіть зовні, де я зіткнувся з небезпекою набагато більше реальних, ніж уявні щури, випромінювання та мутанти.
15.00 р.

Додано1 до [mergetime]1281648074[/mergetime]
Звук сердечника, звук стежок, обхваті цегли, перегруження вентиляційних труб, обхват заліза з великої висоти... Стоп. Яка залізниця і де вона виходить? Що таке кричить? Уві сні розсіюється, гра, випромінювання, моя секретна місія – все це річ минулого. Перед мною є досить реальні силуети, з усіма їх зовнішнім виглядом і словами, що обіцяють мені безпосередню і хворобливу перерозподіл для нествердженої вторгнення на чужорідну територію на найбільш неспроможну годину.

Хто знав, що не всі залізо були вкрадені, і територія лише на перший погляд кинеться. Я зустрілася з глухими, які були «розумні» деякі пристрої на верхній ярусі одного з заводських будівель. Розм'яття, слухання звуком, проводилося простими засобами - санехаммерами і стамесками. Вони також загрожують мене, перспективним для "чорти ви", якщо я не залишаю тут відразу і взагалі "чорт ви", якщо хоча б одна з моїх фотографій бачить світло дня.

Картина показує роботу цих хлопців. Подрібнені шматки металу просто прокочуються з верхнього ярусу, де вони вже чекали хлопчиків на старому жовтому «Giga» з причепом.
16 мар

Джерело: