594
Добрий, школа.
Ні, це не так, "Я остаточно закінчив вищу школу, захоплюючі викладачі та привіт до дорослого." І що школа, яка проходила з виклику на одинадцятий рік. І тепер не існує місця для зустрічі з однокласниками за десять або п'ятнадцять років закінчення, або просто бачити своїх вчителів у рідних коридорах. Я вже 11 років з закінченням, і я тільки до школи, і навіть тоді в такому неприємному моменті.
18 фотографії, мій авторство
01 мар Це те, що він виглядав як 5 років тому. Стара непоказна будівля з невеликим двориком.
02 мар
Центральний вхід. У вікна вже почали розбиратися.
03 мар
Школа, відкриває двері.
456194
04 мар
Наліт. Здавалося б, вона не зношена. А-Нет розбити і відправити на полігон
05 мар
В якості студента були повторні спроби піднятися на дах. Але завжди був хтось. У 96, одна з стін тріщина і була загроза згортання, тому вони зробили затяжний ремінь.
06 мар
Нарди з шкільним майданчиком, де була проведена літня робота
07 мар
Як починається театр з вішалка, тому школа починається з гардеробної кімнати.
27655157
08 мар
Директор з прийому. Цей гравець був підключений до підсилювача під час урочистих ліній і перетворив щось схоже на «Вчитель в школі, навчати в школі, навчати в школі».
09 мар
У офісі директора було пальня всіляких контрольних робіт, які повинні зберігатися протягом багатьох років.
10 хв
Один з елементарних навчальних закладів. У наш час не було таких картин на стінах.
11.
Сходи до 2-го поверху. Під ним, вони зазвичай приховали під час гірськолижного класу.
12.
2-й поверх. Ймовірно до супроводу цього фоно санга в музичних уроках.
13 хв
Діннер
14.
Навиця радянська модель
15.00 р.
тренажерний зал. За 11 років я був обтягнутий питанням, який вид трапецієподібного щита висить під стелю?
16 мар
Шкільна версія роликового берега, а також часткова рейлінг. Дверцята ввечері були зазвичай зафіксовані ключем, але ми знаємо, що ми можемо піднятися через двері без скла.
17.00 р.
Я власний клас. У віддаленому 91-му, за дверима зліва, на лівому місці з'явилася IIVT офіс з супер-мега комп'ютерами BK-0010. Одного разу вони навіть змогли грати з ними.
18 років
Два дні після цього туру почалася симфонія руйнування. Через тиждень на місці.
П.С. Пізніше знайомі могили виявили носок школи в лісі. Але обов’язково було виділено багато грошей для утилізації відходів.
Проксимус
Джерело:
18 фотографії, мій авторство
01 мар Це те, що він виглядав як 5 років тому. Стара непоказна будівля з невеликим двориком.
02 мар
Центральний вхід. У вікна вже почали розбиратися.
03 мар
Школа, відкриває двері.
456194
04 мар
Наліт. Здавалося б, вона не зношена. А-Нет розбити і відправити на полігон
05 мар
В якості студента були повторні спроби піднятися на дах. Але завжди був хтось. У 96, одна з стін тріщина і була загроза згортання, тому вони зробили затяжний ремінь.
06 мар
Нарди з шкільним майданчиком, де була проведена літня робота
07 мар
Як починається театр з вішалка, тому школа починається з гардеробної кімнати.
27655157
08 мар
Директор з прийому. Цей гравець був підключений до підсилювача під час урочистих ліній і перетворив щось схоже на «Вчитель в школі, навчати в школі, навчати в школі».
09 мар
У офісі директора було пальня всіляких контрольних робіт, які повинні зберігатися протягом багатьох років.
10 хв
Один з елементарних навчальних закладів. У наш час не було таких картин на стінах.
11.
Сходи до 2-го поверху. Під ним, вони зазвичай приховали під час гірськолижного класу.
12.
2-й поверх. Ймовірно до супроводу цього фоно санга в музичних уроках.
13 хв
Діннер
14.
Навиця радянська модель
15.00 р.
тренажерний зал. За 11 років я був обтягнутий питанням, який вид трапецієподібного щита висить під стелю?
16 мар
Шкільна версія роликового берега, а також часткова рейлінг. Дверцята ввечері були зазвичай зафіксовані ключем, але ми знаємо, що ми можемо піднятися через двері без скла.
17.00 р.
Я власний клас. У віддаленому 91-му, за дверима зліва, на лівому місці з'явилася IIVT офіс з супер-мега комп'ютерами BK-0010. Одного разу вони навіть змогли грати з ними.
18 років
Два дні після цього туру почалася симфонія руйнування. Через тиждень на місці.
П.С. Пізніше знайомі могили виявили носок школи в лісі. Але обов’язково було виділено багато грошей для утилізації відходів.
Проксимус
Джерело: