Для того щоб зберегти свої пальці, вони застрягають їх в животі. молоді дівчата (18+)

23-річна дівчина з заводу була доведена до лікарні з жахливою травмою пальця: Вона випадково притискала педаль стопи, коли її правою рукою була всередині червоно-гарячих клаптяв. Рука була подрібнена віссю і погано спалюється.
Але лікарі змогли зберегти її, імплантувавши її пальцями в живіт.
[next=Тале і фото без ретушування під kata - не вражається! ]
через шокодром

Для того щоб зберегти свої пальці, вони застрягають їх в животі. молоді дівчата (18+)

23-річний А.Р. був привезений до Капланової лікарні близько місяця тому з місця її роботи на заводі.
Я випадково витягнув педаль стопи, поки моя права рука була всередині гарячих іксітуд. Таким чином, рука була подрібнена вісь і погано спалюється, дівчина сказала.
А. було привезено в екстрену кімнату, з якої вона відразу ж була відправлена фахівцям в відділі ручної хірургії.
«Для пацієнта прибув до відділення з сильними опіками пальців четвертого ступеня», - сказав доктор Янай, який займався лікуванням А. - Теплова хвиля з машини проникла пальцями дівчини і стиралася кісткою практично до землі. Я маю багаторічний хірургічний досвід в лікарні Каплану, служив військовим хірургом в Golan Heights під час Війни Yom Kippur і зустрілася з десятками опіків, але я ніколи не відчував опіку як глибоко, так як цей пацієнт.
У таких випадках для збереження решти щітки лікарі вдаються до ампутації пальців.
Цей час після консультації з іншими спеціалістами в лікарні Каплану я вирішив використовувати унікальний метод, який називається краном, підходить тільки для випадків, коли єдина альтернатива є ампутацією або 12-годинною роботою, залишаючи низький шанс економії пальців. Так як ми йдемо про дівчину в її сутінки, яка має своє життя попереду її, ми дійсно хотіли тримати її пальцями, говорить доктор Янай.
Під час роботи крану (або кишеню) у хворому живіт вставляються уражені пальці. Під час цього часу жир росте на уражених кісточках, що йде безпосередньо з черевної жирової тканини пальцями, говорить доктор Яні з великим хвилюванням, коли ми відокремили пальці з живота, стало зрозуміло, що результати дуже вражаючі. Шкіра на пальцях відновилася успішно, кровообіг від живота до пальців і між пальцями дуже добре, а товщина жиру на кістках, безумовно, задовільна.
Янай особливо відзначив моральність і терпіння пацієнта, а також медичний персонал відділу.
Він пояснив. Але дівчина дуже добре розуміла, що це єдиний шанс зберегти її кисть, яка потім може також функціонувати.

Джерело: