Як той, хто потрапив в вогонь?

Звіт Наталії Радульової, 15 фото + листи:

Деякі фотографії з Володимирської області, де сіл вигорають. Я був на моєму телефоні, щоб не бути занадто ембаррасований. Але це не точка. Я хочу поговорити про тих, хто є головними жертвами. Це ті, хто захистив свої будинки. Хто не збігався з усіма, і хто стояв наодинці з багатими нічами і днями. Я напишу статтю про це в Огоніку, а лише емоції - від розмов з місцевими мешканцями, з керівництвом району, МЦ та ін.

Вони не мають права на відшкодування, вони не даються ніяких платежів, вони не будують нові будинки в нових сучасних населених пунктах. Проживати в селах, де немає світла, куди залишилося лише кілька будинків.

Наприклад, тут післяlife South. Ось труба з пальника. Його власник вже будує новий будинок в с., де буде газ, гаряча вода, ванна кімната, туалет і т.д. Він вже отримав компенсацію, він обирає кращі речі від «гуманітарного» і відкидає їх. Він живе в спеціалізованому центрі - викликав його «сорт». У них є кондиціонер, вони подаються в три рази на добу, вони приносять багато подарунків.

І Вайся, вічний безробітний, отримав гроші на картку, тепер йде в магазин і «довго вина», залишаючи свої кози, коти і собаки в домашніх умовах. Його життя різко змінив.

Ми були в цьому місці і, вірити мене, все добре. Ваш гуманітарний, всі речі, які ви одягнете, перекидають в полігон. Вони тільки приймають найкращі. Вони приносять плазмові телевізори, пральні машини і все необхідне. «Ми здивовані, що Москва відповіла так багато», – каже голова центру. Все вірно, дякуємо Богу. У жовтні-листопаді будуються будинки: «Живо як білий чоловік, навіть з каналізацією». Але що про інших мешканців того ж села? Що про тих, хто не «гарячий»?

А потім ви бачите, є будинок чоловіка, який воював вогонь всю ніч, щоб його білі очі перетворилися червоними. Тепер він живе в с. ближнього віку, де світло відразу відключилися і магазин закритий: Хто знав, що наша влада раптом так щедро. Ми думали, що все буде нормально і нам доведеться відновити. Таким чином, найактивніші люди охороняються будиночками, а старі люди і п'яні, ті, хто дає хитати про все, відразу ж залишають. Він і його сім'я ще взимку. Майже в чистому полі, де ніхто не очищить дорогу від снігу. Чому очищають їх на пару мешканців?

02 мар

«Так, хто драпед – допомога буде отримувати», – розповідає Галина Іванівна. - І ми? Вона і ікона побігла в бік вогню, сусідів, колишніх лісників, ran біля лопаток. Герої? травень. Але тепер вони кажуть, "Ми повинні врятувати все це."

Варто визнати, що в селах цих маленьких і віддалених проживаних переважно старих людей і п'ятидесятників. Вони проживали в облаштованих будинках, без газу, без комфорту. Як одна жінка сказала: «Все було погано, і зараз хтось багатий. й

Ліс біля села. Вони кажуть: «Це пекло, це пекло». . ?

Сели не вигорли. Деякі будинки все ще там. Їх власники не мають права на будь-які федеральні гроші. Допомога тільки для опіків.

Поблизу вижили будиночки є покинутим боком. Зайдіть і робіть, попросіть їх до молока. Під час літа вони мають щось їсти. Але незабаром вони, швидше за все, будуть захоплені собаками, які все ще каріонні.

Андрюха Симаков, вічний хол. Все цінне - TV (Всі з хіфонару стійку) він ховався в кав'ярні при старті вогню. Захищав будинок. Тепер Андрюха прогуляється по одному. Він не має права на компенсацію, але навіть сорочку купити. А до Андріївського будинку промив всі покинутих котів «евакуйованих». Андрюха нічого не годує. Під час літа він може копати деяку картоплю і т.д. Він не знає, що буде взимку. Кетч не доторкнеться, «Точ і сидять протягом п’яти років?» Поблизу, поліцейські, на обов'язкові, поки вони не дивляться, що немає ткацтва.

Це Віра. Стоп.

Люди намагаються зібрати запас на попелиці.

11.

12.

Камера Путіна. Звідси прем'єр-міністр контролює будівництво будинків для пожежників.

Ось перший експонат.

Р

Це непристойна істота була запеклою в загустках, як ми підходили. Я хотів би відродити себе якось. Перші вони дали воду і замочені чіпси. Тоді вони приймали його до сусіднього села, де живуть люди, купили молоко, корми для котів і прикріпили його до дерев'яної коробки з вузьким люком. Зроблявся, п'явся, прийшов до себе і навіть почав рятувати і лизати. Є багато кішок, які ще здатні прийти і почати джмелі, тому запитайте, щоб бути вбрані. Собака підійшов обережно, як сказав місцевий п'яний, «Ті всі опіки». Я занурю молоко з вище - Я покажу вам, пити, вони скажуть, тут, поруч з котом, потрібно зробити друзів, або ще ви прикусити його, знаю вашу породу. Не вдалося. Я забрав упаковку молока акуратно з зубами над верхом, відійшов пару кроків і почав лак.

Джерело: